Δίαιτα για την επιστροφή στην Tv ξεκίνησε ο Άρνι!

Το τοπίο ξεκαθαρίζει ο Πέτρος Μπούτος

Δίαιτα για την επιστροφή στην Tv ξεκίνησε ο Άρνι!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μπορεί να κάνει τα μπάνια του με τον Γιάννη Λάτσιο αλλά τα γουβαδάκια του τα έχει στο Mega… Ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού, Πέτρος Μπούτος σε συνέντευξη του στο Βήμα της Κυριακής ξεκαθάρισε το τοπίο.


Συγκεκριμένα σε ερώτηση για το αν θα προβληθεί η εκπομπή που έχει γυριστεί απαντά: «Ναι, θα προβληθεί στην αρχή της επόμενης σεζόν. Το σημαντικό όμως είναι ότι έχουμε καταλήξει και στο επόμενο βήμα του. Ένα τηλεπαιχνίδι εβδομαδιαίο ή καθημερινό, -ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει-, το οποίο θα σπάσει κόκαλα.»


Βραστό ψάρι χωρίς κόκκαλα τρώει πλέον ο Αρναούτογλου. Θέλει η νέα σεζόν να τον βρει fit.


Πριν από λίγες μέρες έκανε τις βόλτες του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, παρέα με μία φίλη του διατροφολόγο, που τον προσέχει για να μην τρώει τα βράδια!!!


«Είχαμε συμφωνήσει και οι δύο πλευρές να καθίσει για ένα χρονικό διάστημα να ξεκουραστεί, δεδομένου ότι είχε υπερεκτεθεί. Θεωρήσαμε ότι χρειάστηκε να ξεκουραστεί σωματικά και ψυχικά, κα ότι μάλλον έπρεπε να «μας λείψει» και λίγο» πρόσθεσε ο Πέτρος Μπόυτος ενώ ξεκαθάρισε ότι «Η οικονομική συμφωνία έχει αλλάξει. Ο Γρηγόρης δεν παίρνει αυτά που έπαιρνε στο παρελθόν. Σίγουρα έχει μία αμοιβή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτή που ήταν όταν δούλευε, είναι πολύ χαμηλότερη. Από εκεί και πέρα από τη στιγμή που τον πιστεύουμε σημαίνει ότι δεν θέλουμε να τον δούμε και στον ανταγωνισμό».


Ο Πέτρος Μπούτος όμως αναφέρεται και στην Ελένη Μενεγάκη… «Η Ελένη Μενεγάκη για παράδειγμα δεν νομίζω ότι έχει μειώσει την αμοιβή της. » και συμπληρώνει ότι ναι μεν μπορεί να δεχτεί την μείωση όταν κληθεί να επαναδιαπραγματευθεί «αλλά κάποιοι άλλοι μείωσαν σημαντικά τις αποδοχές τους εν μέσω ισχύος του συμβολαίου. Σε όλες τις ειδικότητες όποιος δεν καταλάβει τι γίνεται ουσιαστικά θέτει τον εαυτό του εκτός.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top