Ε. Μανωλίδου: «Μόδα είμαι θα περάσω»

Μιλά για τις αρνητικές κριτικές και το τηλεοπτικό της μέλλον

Ένα από τα πιο συζητημένα και αμφιλεγόμενα πρόσωπα των τελευταίων ετών, η Ευγενία Μανωλίδου, μιλά για το νέο της τηλεοπτικό συμβόλαιο, τις αρνητικές κριτικές, την καριέρα της, τα παιδιά και τον σύζυγο της.


Η Ευγενία Μανωλίδου η οποία ανήκει στα πρόσωπα που έχουν τόσο φανατικούς οπαδούς όσο και φανατικούς εχθρούς δεν θεωρεί ότι έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση: « Εάν θεωρείται καριέρα ότι πέρασα από τρείς εκπομπές εγώ δεν το επικροτώ. Ο χρόνος θα το δείξει». Όσο για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς από πολλές μεριές, η Ευγενία δηλώνει απτόητη σε επαγγελματικό επίπεδο, γιατί στο προσωπικό : «Και με αγγίζουν και τα λαμβάνω υπόψη και με στεναχωρούν και όλα. Τις περισσότερες φορές τα θεωρώ τρομερά άδικα. Σε επαγγελματικό όμως επίπεδο, ο χρόνος θα τους δικαιώσει ή θα τους διαψεύσει».


«Πιστεύω ότι είναι απλά μια μόδα η οποία σύντομα θα τελειώσει μόλις βγει κάποιο άλλο καινούργιο πρόσωπο». Αυτήν την απάντηση δίνει η Ευγενία Μανωλίδου στο γιατί τα μίντια ασχολούνται τόσο πολύ μαζί της.


Όσο για την απόφαση της να φύγει από τον ΑΝΤ1 και να παρουσιάσει το παιχνίδι «Master Chef» στο MEGA, απαντά: «Στις επαγγελματικές αποφάσεις δεν υπάρχει χώρος για συναισθήματα. Δέχτηκα απλά μια πολύ καλή πρόταση. Αυτό είναι όλο!».


Η Ευγενία Μανωλίδου την οποία έχουμε δει στο ρόλο της χορεύτριας της μουσικού, της παρουσιάστριας και μέλους σε κριτική επιτροπή, αρνείται να σχολιάσει τη δήλωση του Γιάννη Λάτσιου: « Όσους θέλουμε τους έχουμε», πιστεύοντας πως δεν εννοούσε κάτι τέτοιο, αφού η συνεργασία τους ήταν πολύ καλή την προηγούμενη σεζόν.

Παρ’ ολ’ αυτά, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής της στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», λέγοντας πως θα συζητηθούν όλα όταν έρθει η ώρα. Αυτό που περιμένει τώρα η Ευγενία είναι να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του μεγάλου καναλιού δηλώνοντας ενθουσιασμένη για το «Μaster Chef» το οποίο όπως λέει η ίδια: «θα σας καθηλώσει».


Πάντως η Ευγενία ακολουθεί πιστά την συμβουλή του συζύγου της να είναι ο εαυτός της και να μην στεναχωριέται με τίποτα, ενώ τα παιδιά της αποτελούν τους πιο φανατικούς της θαυμαστές αν και όπως λέει η ίδια: «Στεναχωριούνται πολύ με τα αρνητικά σχόλια».


Πηγή: Τv Έθνος