Με χορούς και τραγούδια το… αντίο της Τσιμτσιλή!

Μας έδωσε ραντεβού για τον Σεπτέμβριο

Με χορούς και τραγούδια το… αντίο της Τσιμτσιλή!

Τελευταία εκπομπή για την Σ. Τσιμτσιλή την Κυριακή και ομολογώ ότι από τις τρεις εκπομπές του ALTER που τελείωσαν την εβδομάδα που μας αποχαιρέτισε, το αντίο της Σταματίνας ήταν το πιο… χαρούμενο.

Και γιατί να μην ήταν θα μου πείτε. Τώρα που έφυγε από το σταθμό και η Φαίη και η Βάσια, το κορίτσι έχει κάθε λόγο να χαίρεται.

Έτσι εκεί που την Παρασκευή είχαμε μια Φαίη… κλαίουσα να τους αποχαιρετά όλους στο Μπουρνάζι, από την ιδιοκτησία, μέχρι τις καθαρίστριες και μια πιο ψυχρή Βάσια να ευχαριστεί κι αυτή ονοματικά έναν, έναν όσους βοήθησαν για να βγει η εκπομπή, �� Σταματίνα ευχαρίστησε γενικά το κανάλι, τους συνεργάτες της και ειδικά μόνο την αρχισυντάκτριά της, Πάτρα Ανδρουλάκη και τη διευθύντριά της Ράνια Ματαφιά.

Φρόντισε μάλιστα να μας ενημερώσει ότι ήταν και για εκείνη μια δύσκολη χρονιά:

«Για μένα αυτή η χρονιά δεν ήταν εύκολη. Γιατί πάντα όταν κάνεις ένα καινούργιο βήμα και ειδικά με την ανασφάλεια που υπάρχει, εγώ ήξερα ότι αν κάτι δεν πάει καλά μπορεί να ήταν και το τέλος το δικό μου σ’ αυτό το χώρο», είπε η Σταματίνα, προσθέτοντας με νόημα ότι η ίδια είναι ομαδικός παίκτης.

«Εγώ είμαι ομαδικός παίκτης. Γιατί όταν έχεις μάθει να δουλεύεις ομαδικά στο δεύτερο ρόλο, έτσι θες να’ σαι και στον πρώτο ρόλο γιατί δεν αισθάνεσαι διαφορετικά. Κι εγώ δεν αισθάνθηκα ποτέ διαφορετικά».

Κι αφού μας τα είπε όλα αυτά τα συγκινητικά στο τέλος μας ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση και μας αποχαιρέτισε μαζί με όλους τους συνεργάτες της με τραγούδι και χορό. Και τι τραγούδι ε… «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ»!!!!

Δείτε το αντίο της Σ. Τσιμτσιλή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top