Αυτοί είναι οι σεφ της Μανωλίδου

Για��ί η παρουσιάστρια άφησε τον ΑΝΤ1 για το Mega;

Αυτοί είναι οι σεφ της Μανωλίδου

Οι τρεις διακεκριμένοι σεφ που είναι στην επιτροπή του ριάλιτι μαγειρικής που θα παρουσιάζει η Ευγενία Μανωλίδου μας μίλησαν για τα κριτήρια με τα οποία θα κρίνουν τους υποψηφίους σεφ. Την ίδια στιγμή, η Ευγενία Μανωλίδου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να παρουσιάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Βλέπετε, οι υποψήφιοι σεφ έχουν μπει στην κουζίνα, η Μανωλίδου φόρεσε την ποδιά της και εμείς τρυπώσαμε στα παρασκήνια του «Master Chef» για να δούμε αν είναι όλα έτοιμα για τα... μαχαιρώματα, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν την ήθελαν στην θέση της παρουσιάστριας!

«Σε αντίθεση με ό,τι ακούγεται, το \'\'Master Chef \'\' είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια απλή εκπομπή μαγειρικής. Μεταξύ μας, κι εγώ στην αρχή αυτό νόμιζα», λέει η Ευγενία.

Οι τρεις σεφ που μετέχουν στην επιτροπή είναι οι Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος. Αυτοί θα αξιολογούν τις επιδόσεις των υποψηφίων σεφ , δοκιμάζοντας τα πιάτα τους, ενώ παράλληλα θα σηκώνουν τις κουτάλες τους για να προστατέψουν την Μανωλίδου, που όπως είπε στο «7 Μέρες TV», ζει μια πρωτόγνωρη εμπειρία. «Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας με πολύ όρεξη και είμαι πολύ χαρούμενος που επέλεξε να παρουσιάζει αυτό το παιχνίδι», σχολιάζει για την Ευγενία ο βραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου.

«Είναι κάτι τελείως διαφορετικό και από ο,τι έχω κάνει τηλεοπτικά έως τώρα και από ο,τι έχει δει ο τηλεθεατής μέχρι σήμερα. Η πρωτοτυπία του προγράμματος σε συνδυασμό με την άρτια παράγωγη ήταν παράγοντες πολύ δελεαστικοί για μένα», τονίζει από την πλευρά της η ίδια η Μανωλίδου.

Τα πάντα θα κάνουν και οι υποψήφιοι σεφ για να δελεάσουν την επιτροπή με τις μαγειρικές τους επιδόσεις. Με ποια κριτήρια θα κόβουν ή θα περνάνε τους υποψηφίους τα μέλη της τελευταίας; «Καταρχήν το νούμερο ένα που κοιτάμε είναι να υπάρχει το σωστό υπόβαθρο που σε αυτή τη φάση για μένα είναι η όρεξη, το πάθος και η μεγάλη αγάπη για το συγκεκριμένο αντικείμενο», λέει ο Γιάννης Λουκάκος. «Είναι ο τρόπος που μαγειρεύει, οι κινήσεις του, η αγάπη του γι αυτό που κάνει, είναι η φλόγα στα μάτια του», συμπληρώνει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Βλέπετε, ακόμη και το κόψιμο του κρεμμυδιού θέλει την τέχνη του και πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να κάνουν με τα... κρεμμυδάκια τη Μανωλίδου. Πάντως, η τελευταία δεν πτοείται. Συνεχίζει τα γυρίσματα και τονίζει: «Όλοι οι διαγωνιζόμενοι είναι πολύ ευχάριστοι ως άνθρωποι, κάτι που κάνει τα πολύωρα γυρίσματα να ολοκληρώνονται ανώδυνα. Οι τρεις σεφ έχουν εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, κάτι που επίσης βοηθά πολύ»...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top