Τελευταία εκπομπή της Φαίης στο Αlter

Άνοιξαν οι πόρτες του Mega

Τελευταία εκπομπή της Φαίης στο Αlter

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε η Φαίη Σκορδά τους τηλεθεατές της και όχι μόνο για το καλοκαίρι αλλά γενικότερα, αφού φεύγει από το ALTER και πάει στην πρωινή ζώνη του MEGA μαζί με το σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα, παίζοντας ένα μεγάλο στοίχημα για το μέλλον της καριέρας τους.


Βέβαια,επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει ακόμα μιας και οι δυο πλευρές περίμεναν να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν ώστε να προχωρήσουν και στις απαραίτητες διαδικασίες.


Η Φαίη φανερά συγκινημένη, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει λεπτομερώς όλους τους συνεργάτες της τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες γι΄αυτό και φρόντισε να τους σημειώσει όλους σε ένα χαρτί ώστε να μην ξεχάσει κανέναν.


Και ποιόν δεν ευχαρίστησε: από τα ανώτατα διευθυντικά στελέχη μέχρι τις καθαρίστριες, τους φύλακες και τις μακιγιέζ του σταθμού για την καλοσύνη και την ευγένεια τους. Ωστόσο, απέφυγε να πει οτιδήποτε για τα μελλοντικά της σχέδια και για το ότι δεν θα συνεχίσει από του χρόνου στο ALTER, ευχόμενη σε όλους καλό καλοκαίρι.

Μαγκωμένοι οι συνεργάτες της απέφυγαν κι εκείνοι να πουν το παραμικρό για το ότι η Φαίη δεν θα είναι του χρόνου στο ALTER. Χαρακτηριστικό είναι πως δεν της ευχήθηκαν για τα μελλοντικά της σχέδια, τουλάχιστον on camera.


Όπως σας είχε πει το star.gr, με άνωθεν εντολή, αφιερώματα για την Φαίη και την τετράχρονη παρουσία της στο κανάλι δεν υπήρξαν. Παίχτηκαν όμως βιντεάκια για τη θεματολογία της εκπομπής και πολλά πλάνα από στιγμές των συνεργατών της εκπομπής.


Στο τέλος πάντως η πανελίστρια Ρούλα Κουσκουρή είπε χαρακτηριστικά: « Όλα τα ωραία έρχονται για όλους μας», εννοώντας μάλλον τον εαυτό της, αφού ακούγεται πως από του χρόνου ίσως αναλάβει εκπομπή στο κανάλι.


Δείτε τον αποχαιρετισμό της Φαίης.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top