Ηλίας Ψινάκης: «Γιατί θέλω να φύγω από το Fab 5»

Η απάντηση της... πέτρας του σκανδάλου

Ότι ο Ηλίας Ψινάκης με τον Γιάννη Φλωρινιώτη γνωρίζονται εδώ και χρόνια είναι λίγο εως πολύ γνωστό. Αυτό που δεν είχε γίνει ευρέως γνωστό είναι η σχέση που έχουν οι δύο άνδρες και δη η αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλο.

Αίσθηση μάλιστα προκάλεσε η δήλωση του Ηλία Ψινάκη, ο οποίος απειλεί να αποχωρήσει από το Fab 5, ότι ήθελε να φέρει στο ριάλιτι τον Γιάννη Φλωρινιώτη και η παραγωγή του το απαγόρευσε. Αυτός, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, ήταν ένας πολύ βασικός λόγος που η κόντρα του με την παραγωγή του σόου φούντωσε για τα καλά.

«Πριν από λίγο καιρό είχαμε αίτηση από τον Γιάννη Φλωρινιώτη να έλθει στην εκπομπή για να τον αλλάξουμε. Πήρε ο ίδιος τηλέφωνο και το ζήτησε. Εδώ θέλω να σου κάνω μια παρένθεση. Τις δεκαετίες του ‘70 και του ’80 ο Φλωρινιώτης ήταν μεγάλη βεντέτα. Εγώ πήγαινα με την Βουγιουκλάκη να τον δω. Ο κόσμος περίμενε σε ουρές για να μπει και μόνο με αυτήν μπορούσα να κλείσω τραπέζι. Όταν, λοιπόν, αυτός ζητάει την βοήθεια των Fab 5 για να αλλάξει στιλ και look και το κανάλι το απαγορεύει επειδή το conceptλέει να συμμετέχουν μόνο άσχετοι, το βρίσκω άκρως ρατσιστικό και ανεπίτρεπτο», δήλωσε ο γνωστός μάνατζερ.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Γιάννης Φλωρινιώτης απάντησε στον Ψινάκη, μην μπορώντας ούτε ο ίδιος να πιστέψει αυτό που μόλις είχε ακούσει: «Πραγματικά, ο Ηλίας με συγκίνησε. Και ο Χατζηδάκης ήταν άνθρωπος με τον οποίο είχα φοβερή σχέση, αλλά αυτό πραγματικά δεν το περίμενα. Τον πήρα τηλέφωνο να τον ευχαριστήσω γι'αυτά που είπε για μένα γιατί συγκινήθηκα πάρα μα πάρα πολύ», δήλωσε ο κος Φλωρινιώτης στο Made in Star.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.