Σκληρή κόντρα Βίδου – ζεύγους Γεωργιάδη

Μετά από άρθρο του τηλεκριτικού για τη Μανωλίδου

Σκληρή κόντρα Βίδου – ζεύγους Γεωργιάδη

Σκληρή κριτική στην Ευγενία Μανωλίδου έκανε μέσα από άρθρο του στην εφημερίδα «Το Βήμα» ο δημοσιογράφος Κοσμάς Βίδος. Μάλιστα από την αυστηρή του γλώσσα δεν γλίτωσε και ο σύζυγός της Άδωνις Γεωργιάδης, για τον οποίο έγραψε χαρακτηριστικά ότι η Ευγενία Μανωλίδου τον «αδειάζει» με την ανάγκη της για δημοσιότητα.

Μαέστρο στα μαγειρέματα χαρακτηρίζει την παρουσιάστρια ο Βίδος: «Η Ευγενία Μανωλίδου αφού κατάλαβε ότι το άστρο της δύσκολα θα έλαμπε στη διεθνή σκηνή της σοβαρής μουσικής, νέρωσε τη σαμπάνια της, ανέσυρε από το ερμάρι με τις παροιμίες το “από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα” και έβαλε στόχο της την ανάρτηση του ονόματός της στον ολίγων τετραγωνικών έναστρο ουρανό της υπερήφανης πατρίδας».

Ο δημοσιογράφος συγκρίνει συνεχώς την Ευγενία Μανωλίδου που γνωρίσαμε μέσα από την παρουσίαση με τη μαέστρο που εκείνος γνώρισε πριν από δέκα χρόνια: «Η τηλεόραση έξαλλου την πρωτοσύστατε στο ευρύ κοινό με κάτι μικρά ρεπορτάζ για τη σταδιοδρομία της στη μουσική. Τα θυμάται κανένας; Αμφιβάλλω!».

Τα βέλη όμως του Κόσμα Βίδου είχαν κι άλλον αποδέκτη. Τον Αδωνι Γεωργιάδη, που όπως έγραψε ο δημοσιογράφος, η Ευγενία Μανωλίδου αδειάζει με τη στάση της. «Εν προκειμένω, η κυρία κάπου στοχεύει. Και είναι ως φαίνεται τόσο έντονη η ανάγκη της για δημοσιότητα και αδειάζει το σύζυγό της και αποδεικνύεται ότι δεν είναι τόσο του σαλονιού όσο θέλει να εμφανίζεται».

Το Star επικοινώνησε με το Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος είπε: «Δεν θέλω να σχολιάσω το δημοσίευμα...». Την ίδια στάση φαίνεται ότι τηρεί και η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία συνεχίζει κανονικά τα γυρίσματα στο νέο ριάλιτι μαγειρικής αδιαφορώντας για όσα λέγονται και γράφονται για εκείνη.

Πάντως ο Κοσμάς Βιδος δεν αναφέρεται μόνο στη «λυσσαλέα ανάγκη», όπως γράφει, για δημοσιότητα της Ευγενίας Μανωλίδου αλλά σχολιάζει και τη δημόσια εικόνα του ζευγαριού: «Μέχρι και πλάνα από δημόσια εμφάνιση τους με τον πουριτανό σύζυγό της να τη φιλάει τρυφερά στο λαιμό έχουμε δει στην τηλεόραση τα οποία κάθε άλλο παρά αυθόρμητα έμοιαζαν»...

Ένα νέο μέτωπο μόλις άνοιξε και μια νέα κόντρα φαίνεται ότι αρχίζει.....

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top