Στ. Μαλέλης: «θα έπαιρνα τηλέφωνο την Τατιάνα»

Ο διευθυντής του Star αποκαλύπτει και σχολιάζει

Στ. Μαλέλης: «θα έπαιρνα τηλέφωνο την Τατιάνα»

«Σήμερα στην TV δεν δικαιολογείται κανείς να παίρνει πάνω από 10.000 ευρώ καθαρά», λέει ο Σταμάτης Μαλέλης σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην «Espresso» και σχολιάζει τα τηλεοπτικά πρόσωπα, ενώ αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την επόμενη σεζόν στο κανάλι!

Σχολιάζοντας την απομάκρυνση της Τατιάνας Στεφανίδου από τον ΑΝΤ1, ο κ. Μαλέλης την χαρακτηρίζει πολύ καλό χαρτί και προσθέτει πως θα την έπαιρνε τηλέφωνο: «ναι, θα το έκανα να έρθει να συζητήσουμε. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή. Έχει να προσφέρει πολλά ακόμη στην τηλεόραση και όποιος την έχει στο κανάλι του σίγουρα θα βγει κερδισμένος».

Αναφερόμενος στους μισθούς των τηλεοπτικών προσώπων, κοστολογεί τα «μεγάλα» ονόματα με 10.000 ευρώ. «Τόσα θα έδινα στον Χατζηνικολάου», λέει, προσθέτοντας ότι στον Ευαγελάτου και την Τρέμη θα έδινε τα ίδια περίπου.

Ο ίδιος μείωσε πέρυσι, όταν άρχισε η κρίση, τον μισθό του κατά 40% την στιγμή που είχε πρόταση από άλλο κανάλι με περισσότερα λεφτά. Όπως αποκαλύπτει, έχει ζητήσει να κοπεί ακόμα 20% και καταλήγει: «ο μισθός μου τώρα έχει πέσει πάρα πολύ».

Ο διευθυντής του Star, όμως, αναφέρεται και στο νέο εγχείρημα του Γιώργου Λιάγκα στο Mega. «Ο Λιάγκας έφυγε από το Starμε τις καλύτερες συνθήκες, είπε να πάει στο Mega να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι, να ακολουθήσει δηλαδή έναν διαφορετικό δρόμο... Εγώ στεναχωρέθηκα που έχασα ένα φίλο και έναν συνεργάτη, αλλά δεν μπορούσα να κόψω τον δρόμο στον φίλο μου».

Παράλληλα, αποκαλύπτει πως ο Γιώργος Λιάγκας ψάχνει αρχισυντάκτη για την πρωινή εκπομπή που ετοιμάζει και για τον λόγο αυτό έχει κάνει «κρούση» και στο Star: «Γιώργο, μακριά από το Star. Άφησε ήσυχους τους αρχισυντάκτες μου... Εννοείται, ότι δεν πρόκειται να φύγει κανείς και το ξέρει». Επίσης, τον καλεί να μην αλλοιώνει τα νούμερα από το ραδιόφωνο και να μην βγάζει τα προσωπικά του, καθώς ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει πως πρώτος στα νεανικά κοινά είναι ο Παπαδάκης και όχι η Ελεωνόρα Μελέτη.

Αναφερόμενος στον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, Αιμίλιο Λιάτσο, λέει: «χρειαζόμαστε αυτό το πρόσωπο του Αιμίλιου για να περάσουμε το εναλλακτικό».

Μιλώντας για την επό��ενη σεζόν, ο κ. Μαλέλης αναφέρει πως η πρότασή του για την πρωινή ζώνη είναι μεξικάνικα μεταγλωτισμένα και αποκαλύπτει ότι η εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρία Μπακοδήμου θα αλλάξει, ενώ η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη θα αλλάξει ριζικά. «Θέλω να δω τι θα κάνουν οι απέναντι. Ακούω ότι το Alterθα βάλει ενημερωτικό ή την Τσιμτσιλή. Ό,τι και να κάνουν, η Χριστίνα θα είναι νικήτρια και του χρόνου και το ξέρω. Είναι το προσωπικό μου στοίχημα», καταλήγει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top