Μόνο στο star.gr: Γιατί «φόρτωσε» η Σίσσυ με την Ναταλία;

Τί είπε η ξανθιά και... φούντωσε η κοκκινομάλλα;

Μόνο στο star.gr: Γιατί «φόρτωσε» η Σίσσυ με την Ναταλία;

«Το πρωινό του mega είναι ανίκητο», δήλωσε το προηγούμενο σαββατοκύριακο η Ναταλία Γερμανού στο Μες στην Καλή Χαρά και λίγες ημέρες μετά πήγε καλεσμένη στο δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά. Και τί δεν έκανε εκεί: Και τα εσώψυχά της έβγαλε και τραγούδι με τον πρώην της Ηλία Βρεττό είπε και μίλησε και για τα τηλεοπτικά πράγματα.

Όπως, όμως, μας είπε ένα «πουλάκι», η Σίσσυ Χρηστίδου ενοχλήθηκε έντονα από την δήλωσή της αυτή και βασικά από το γεγονός ότι η πρώην καλή της φίλη και συνεργάτιδα της πέταξε ένα καρφί, που έφυγε από την Κάντζα και προσγειώθηκε στο στούντιο Κάππα απ’ όπου βγαίνει το πρωινό του Ant1.

Δεν της άρεσε, λέει της Σίσσυς που το Ναταλάκι, το οποίο κατά τα άλλα την στήριζε σε κάθε της βήμα και της ευχόταν τα καλύτερα, τώρα υποστηρίζει ότι η Φαίη και ο Γιώργος έχουν κατσικωθεί στην πρώτη θέση και δεν φεύγουν από εκεί με τίποτα. Βέβαια, λογικό από την μία πλευρά, αφού οι δύο κυρίες υπήρξαν συνεργάτιδες και (κατά τα λεγόμενά τους, πολύ καλές) φίλες.

Και εσύ βρε Ναταλία… τι το’ θελες να το πεις αυτό; Εμ και το πιστεύεις, εμ και βγαίνεις να το πεις; Κρατήσου λίγο… Μην εκδηλώνεσαι εντελώς…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top