Ο ΑΝΤ1 κόβει την εκπομπή της Τατιάνας

Μάθετε τι δηλώνει η παρουσιάστρια για την ξαφνική εξέλιξη

Ο ΑΝΤ1 κόβει την εκπομπή της Τατιάνας

Τηλεοπτική «βόμβα» έσκασε από τον ΑΝΤ1 μέσα στο κατακαλόκαιρο, καθώς ο σταθμός αποφάσισε να μην συνεχίσει την συνεργασία του με την Τατιάνα Στεφανίδου!

Πολλά είχαν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για αυτή την συνεργασία, αλλά πλέον είναι επίσημο.

Τι και αν ο κ. Λάτσιος δήλωνε την Τρίτη στους δημοσιογράφους ότι θέλει να συνεχίσει η συνεργασία με την Τατιάνα; Άλλα είπε την Τετάρτη!!

Όπως η ίδια γράφει στο προσωπικό της blog «προχθές το βράδυ ο Αντένα μου ανακοίνωσε ότι η εκπομπή «Αξίζει να το δεις» δεν θα συνεχιστεί τη νέα τηλεοπ��ική σαιζόν. Οι λόγοι όπως μου εξήγησαν είναι καθαρά οικονομικοί. Λόγω της κρίσης, ο σταθμός επιλέγει να επενδύσει σε άλλες ζώνες και όχι στην απογευματινή».

Η εξέλιξη αυτή, όπως δηλώνει η παρουσιάστρια ήταν ξαφνική, αφού πριν πέσει η αυλαία της εκπομπής της είχε συζητήσει με τον σταθμό, είχε δεχτεί την επιπλέον μείωση μισθού που της είχε προτείνει και ετοιμαζόταν για τη νέα σεζόν.

«Και πριν από δυο νύχτες τα πράγματα άλλαξαν ξαφνικά. Στα μέσα του καλοκαιριού ήρθαν τα πάνω κάτω!!! Είναι αυτονόητο ότι αν γνώριζα εγκαίρως τις προθέσεις τους θα αναζητούσα τη συνεργασία με κάποιο άλλο μέσο. Τώρα βέβαια που τα προγράμματα των άλλων σταθμών έχουν κλείσει, δεν θα είναι εύκολο για μένα και δυστυχώς για πολλούς εργαζομένους στην εκπομπή, να βρούμε δουλειά. Δεν διαπραγματεύομαι με κανένα άλλο κανάλι και δεν φρόντισα να έχω καμία πόρτα ανοιχτή, έχοντας εμπιστοσύνη στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου», γράφει η Τατιάνα Στεφανίδου στην δήλωση της, στην οποία κλείνοντας αναφέρει: «Όσο για μένα.... Ότι δε με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή. Έχω μάθει να αντιμετωπίζω τις δύσκολες στιγμές στη ζωή, σαν ευκαιρίες για νέα συναρπαστικά ξεκινήματα. I’ll keep walking... and let you know!!!».

Αυτό που μένει να δούμε τώρα είναι αν θα επαληθευτούν και τα σενάρια που θέλουν την Ράνια Θρασκιά στην απογευματινή ζώνη του καναλιού…

Πρώτη ανάρτηση: 09- 07- 2010 10:36

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top