Τι ετοιμάζουν τα τηλεοπτικά πρόσωπα;

Ειδήσεις βγήκαν από πάρτι με επώνυμους

Τι ετοιμάζουν τα τηλεοπτικά πρόσωπα;

Πολλές τηλεοπτικές ειδήσεις βγήκαν από το πάρτι του Πέτρου Κωστόπουλου με αφορμή την κυκλοφορία διπλής συλλογής τραγουδιών. Τα πρόσωπα της μικρής οθόνης έβαλαν τα καλά τους και... περιμένουν με το κινητό ανά χείρας για το επόμενο βήμα τους!

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν μες την τρελή χαρά: «δεν έχω καμία διαφορά με την Μενεγάκη, ούτε χάλασαν ούτε φτιάχτηκαν οι σχέσεις μας», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος και επιβεβαίωσε πως έχει κάνει δοκιμαστικά για δική του εκπομπή στον Alpha!

Επίσης, ο εκδότης πρόσθεσε πως όντως είχε κόντρα με τον Κώστα Καπετανίδη στο «Greek Idol» και οι διαξιφισμοί τους στα live κάθε άλλο παρά στημένοι ήταν... Παράλληλα, έσπευσε να παινέσει το... σπίτι του, λέγοντας ότι «άλλο Ρούλα και άλλο Σάκης... εμείς βγάλαμε καλύτερες φωνές».

Η σύζυγος Τζένη Μπαλατσινού επιβεβαίωσε πως θα είναι στο δεύτερο μέρος του «Next Top Model» το οποίο θα έχει αλλαγές μόνο... στις κοπέλες!

Την πρώτη τους εμφάνιση ως παντρεμένοι πλέον έκαναν Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, που λεπτομέρειες το πρωινό του Mega δεν αποκάλυψαν, αλλά είχαν ένα μίνι «καβγαδάκι». Βλέπετε, ο Γιώργος δεν φορούσε την βέρα και η καλή του τον μάλωσε μπροστά στις κάμερες...

Πάντως, στο πάρτι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Δούκισσα Νομικού, μία εκ των πέντε που θα αντικαταστήσουν! «Κάθε δουλειά είναι δύσκολη και στο ξεκίνημά σου κανείς δεν θα σου στρώσει κόκκινα χαλιά. Ο χρόνος θα δείξει αν αυτό θα προχωρήσει», είπε η Φαίη.

Από την πλευρά της, η Δούκισσα αποκάλυψε ότι είναι σε συζητήσεις με το Mega. Πάντως, οι φήμες την θέλουν μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη, στην παρουσίαση του «Just The Two Of Us», ενός ριάλιτι με επώνυμους να τραγουδάνε.

Και από την παλιά Σταρ Ελλάς στην φετινή, με την Άννα Πρέλεβιτς να μην διαψεύδει ούτε και να επιβεβαιώνει την συμμετοχή της στο «10 με 1 μαζί» την επόμενη σεζόν. «Δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα... πολλά είναι στον αέρα, τίποτα επίσημο», δήλωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top