Τα… χώνει σε αρχισυντάκτρια και Ουγγαρέζο ο Ν. Παπαδάκης!

Στο πλευρό του η Μ. Αραμπατζή

Τα… χώνει σε αρχισυντάκτρια και Ουγγαρέζο ο Ν. Παπαδάκης!

Ο Νίκος Παπαδάκης μετά το τέλος του «Όμορφου Κόσμου το πρωί» αποφάσισε να μιλήσει για όλα αυτά που γίνονταν στα παρασκήνια της εκπομπής και να ανάψει μεγάλες φωτιές!

Μετά από 15 χρόνια παρουσίας στην τηλεόραση, ο γνωστός παρουσιαστής για πρώτη φορά αποκαλύπτει όλα όσα γινόντουσαν πίσω από τις κάμερες του «Όμορφου Κόσμου» και για εκείνους που ευθύνονται κατά τη γνώμη του για την πορεία της εκπομπής.

«Είχα αποφασίσει να μη μιλήσω, γι΄ αυτό και δεν το έχω κάνει ποτέ δεκαπέντε χρόνια τώρα που βρίσκομαι στο χώρο. Αλλά τελικά ανακαλύπτω ότι σιωπώντας η μετριότητα θεριεύει», λέει ο Νίκος Παπαδάκης λίγο πριν πετάξει τη βόμβα!!!

«Θεωρώ κύρια υπεύθυνη για την πορεία της εκπομπής την αρχισυντάκτρια», είπε ο Νίκος, προσθέτοντας ότι γι’ αυτόν το λόγο άλλωστε στην τελευταία εκπομπή όταν ευχαρίστησε τους συνεργάτες του δεν αναφέρθηκε καθόλου σε εκείνη.

«Ευχαρίστησα ανθρώπους που πραγματικά το άξιζαν, που βοήθησαν, που πρόσφεραν, που στήριξαν την εκπομπή. Δε θα μπορούσα να κάνω το ίδιο με ανθρώπους που δημιουργούσαν προβλήματα. Θα ήταν τουλάχιστον υποκριτικό από μέρους μου και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι δε λέω ψέματα»!!!

Χαμός δηλαδή γινόταν όλον αυτόν τον καιρό στο πρωινό του MEGA. Ο παρουσιαστής την κατηγορεί για λανθασμένους χειρισμούς και πρόβλημα συμπεριφοράς που είχε σαν αποτέλεσμα να χαθούν οι ισορροπίες.

«Κάποια πρόσωπα άλλαξαν συμπεριφορά, χαρακτήρα κι αυτό ήταν τεράστιο λάθος, γιατί χάθηκαν οι ισορροπίες. Για το μόνο που θα ήθελα να ευχαριστήσω την αρχισυντάκτρια της εκπομπής είναι γιατί με τον τρόπο της μου έδωσε να καταλάβω ότι έχω τεράστια αποθέματα υπομονής», συνεχίζει ο Νίκος.

Αποκαλύπτει μάλιστα ότι είχε συζητήσει με τους υπεύθυνους του καναλιού τα προβλήματα αυτά που υπήρχαν.

«Είχα όλη την καλή διάθεση ώστε τα όποια προβλήματα δημιούργησε η αρχισυντάκτρια να τα λύσουμε μόνοι μας. Όταν πια εκεί γύρω στα Χριστούγεννα είδα ότι δεν αλλάζει τίποτα, ενημέρωσα και τους υπεύθυνους και τους ευχαριστώ γιατί με άκουσαν και τα πράγματα βελτιώθηκαν σημαντικά. Αλλά εκείνη έβρισκε πάντα τρόπο να περνάει το δικό της».

Μάλιστα ο παρουσιαστής αφήνει αιχμές και για τον πρώην συνεργάτη του Δ. Ουγγαρέζο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ενώ υπήρχε αρχική συμφωνία ο ίδιος να έχει την εποπτεία της εκπομπής και οι άλλοι τέσσερις να αναλάβουν από μία ενότητα, εξαιτίας των χειρισμών της αρχισυντάκτριας η συμφωνία αυτή δεν τηρήθηκε.

«Δεν μπορώ να ξέρω αν υπήρχε σχέδιο προώθησης του Δ. Ουγγαρέζου ή όχι. Το ότι έβλεπα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν ισχύει, αλλά δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες», τονίζει.

Κι αν και ο ίδιος λέει ότι δεν είχε καμία κόντρα με τον συμπαρουσιαστή του δεν πρέπει να είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι έχει διατηρήσει σχέσεις μόνο με τα κορίτσια της εκπομπής κι εκείνον μετά την αυλαία, μήτε τον έχει δει, μήτε τον έχει απαντήσει!!!!

Στο πλευρό του Νίκου Παπαδάκη βρέθηκε αμέσως και η Μ. Αραμπατζή η οποία μέσω Facebook επιβεβαίωσε το αρνητικό κλίμα που επικρατούσε στην εκπομπή:

«Μπράβο Νίκο! Και λίγα λες. Να ξέρεις ότι θα έρθουν και νέες αποκαλύψεις. Χαίρομαι που γνώρισα έναν αληθινό φίλο με καθαρή ψυχή», γράφει η Μαρία μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο την περιέργειά μας για το τ�� συνέβαινε πίσω από τις κάμερες!!!!

Πηγή: ΟΚ!

πρώτη ανάρτηση: 11:00

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top