Αποκλ��ιστικό: Με Π. Ασπρούλια απαντά η Μενεγάκη

Στην αποχώρηση του Μ. Βιντιάδη

Ο κύβος ερρίφθη!!!! Με σκηνοθέτη τον Περικλή Ασπρούλια, ο οποίος ήδη εργάζεται στον ALPHA, έχοντας αναλάβει τη σκηνοθεσία σε αρκετές εκπομπές, όπως το «Μες στην καλή χαρά» και το «Greek Idol», θα προχωρήσει την επόμενη σεζόν η Ελένη, μιας και ο Μ. Βιντιάδης της κούνησε το μαντίλι, αφού πρώτα όμως πέταξε τις σποντίτσες του για την εκπομπή που τόσα χρόνια σκηνοθετούσε.

Το θέμα όμως είναι ότι ο Π. Ασπρούλιας ήταν σκηνοθέτης του «Καφέ με την Ελένη» την πρώτη χρονιά που η παρουσιάστρια ήταν στον ALPHA και τη συνεργασία τους δεν θα μπορούσες να τη χαρακτηρίσεις… ρόδινη.

Γιατί τότε, της Ελενίτσας δεν της άρεσε καθόλου η σκηνοθετική άποψη του ανθρώπου και ακόμα περισσότερο δεν της άρεσαν τα κοντινά που της έκανε!!!! Αλλά θα μου πείτε και τι να κάνει τώρα η γυναίκα; Ο Βιντιάδης ήδη από το χειμώνα της είχε πει ότι θέλει να φύγει από τον Καφέ και από ότι φαίνεται η μόνη εναλλακτική είναι ο Ασπρούλιας.

Όπως όλα δείχνουν από του χρόνου η Ελένη Μενεγάκη θα συνεργάζεται με τη δημοσιογράφο Έλενα Αρσένη, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει ακόμα πολύ μέλλον μέχρι να στελεχώσει την εκπομπή της, αφού της έφυγαν τόσοι άνθρωποι.

Υπομονή βρε Ελένη… Ενόψει της νέα χρονιάς και με τον ανταγωνισμό να φουντώνει θα έχεις πολλά στο κεφαλάκι σου!!!