Οικονομάκου: «Δεν με γνωρίζουν χωρίς την περούκα»

Η... Ξένια μιλάει για την «Ζωή της Άλλης»

Οικονομάκου: «Δεν με γνωρίζουν χωρίς την περούκα»

Η Αθηνά Οικονομάκου, που -παραδεχτείτε το- όλοι μισήσαμε στην «Ζωή της Άλλης» δίνει μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη και αποκαλύπτει «Του χρόνου θα υπάρξουν φοβερές ανατροπές»!!!

Η 23χρονη ηθοποιός είναι πολύ χαρούμενη με την ευκαιρία που της δόθηκε την σεζόν που μας πέρασε, ενώ αφήνει πίσω της τις άσχημες στιγμές της χρονιάς και περιμένει να… περάσει ο Ιούλιος για να κάνει διακοπές!

Η Αθηνά Οικονομάκου ήρθε στην Αθήνα ως φοιτήτρια της Γεωπονικής Σχολής, αλλά το τραγούδι και ο χορός, που από μικρή την είχαν κερδίσει, την οδήγησαν στην σχολή της Μιμής Ντενίση και στο ξεκίνημα της στην μικρή οθόνη με την συμμετοχή της στο «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο».

Πως καταφέρνει όμως να μην την «ψωνίσει» από την ξαφνική δημοσιότητα; «Έχω πάρει γερές βάσεις από την οικογένεια μου, τέτοιο ήθος και αρχές, που δεν χρειάζεται να στηριχτώ σε κάτι άλλο. Ευτυχώς, οι πολύ δικοί μου άνθρωποι με κάνουν να νιώθω ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα».

Η «Ξένια» δεν απολαμβάνει το γεγονός ότι είναι γνωστή, γιατί… «χωρίς την περούκα δεν με αναγνωρίζουν», λέει, ενώ αποκαλύπτει ότι αυτό την φέρνει σε δύσκολη θέση είναι «οι ερωτήσεις που αφορούν στα προσωπικά μου, αλλά πάλι έχω τον τρόπο να τις διαχειριστώ. Γενικά αντιδρώ ψύχραιμα και δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που μπορεί να με κομπλάρει»...

Υπάρχει κάτι που της λείπει; «Θα ήθελα να ζω λίγο πιο ξένοιαστα, πιο κοριτσίστικα. Να ζήσω λίγο την ηλικία μου».

Πηγή: Αποκαλύψεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top