Επιστροφή με πρωτιά για την Ράνια Θρασκιά

Τι έδειξε το ραβασάκι της AGB για την πρεμιέρα της;

Επιστροφή με πρωτιά για την Ράνια Θρασκιά

Αδιαφιλονίκητη νικήτρια στον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης της Δευτέρας ήταν η Ράνια Θρασκιά, καθώς συνδύασε με πρωτιά την επιστροφή της στην μικρή οθόνη. Το «Elatte» κρατήθηκε σταθερά πάνω από τις αντίστοιχες εκπομπές του Mega, του Alter και των λοιπών καναλιών κερδίζοντας το «χρυσό μετάλλιο» στις τηλεθεάσεις της Δευτέρας. "

Και μπορεί η εκπομπή να δέχτηκε αρνητική κριτική από δημοσιογράφους και τηλεκριτικούς, όχι τόσο για την παρουσίασή της αλλά για το κόνσεπτ και το περιεχόμενό της, ωστόσο οι τηλεθεατές είχαν άλλη γνώμη. Μια γνώμη που μένει όμως να επιβεβαιωθεί τις επόμενες μέρες και εβδομάδες για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, οπότε και θα ξέρουμε αν η Ράνια Θρασκιά θα κρατήσει τα υψηλά νούμερα ή αν αυτά οφείλονταν στην περιέργεια του κόσμου για την επιστροφή της.

Την πρώτη ώρα της εκπομπής, από τις 7.00 ως τις 8.00 το πρωί δηλαδή, η Θρασκιά κάνει έναρξη με 23,9%. Την ίδια ώρα οι Καμπουράκης – Οικονομέας στο Mega σημειώνουν 20,1% ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα τους ξεπερνά ο Γιώργος Αυτιάς με 21,9%. Ωστόσο και ο παρουσιαστής του Alter βρίσκεται πίσω από τον ΑΝΤ1, χώρια που προέρχεται από ένα 30,3% που σημειώνει από τις 6.00 ως τις 7.00 το πρωί, ώρα που όμως ουσιαστικά παίζει μόνος του χωρίς ανταγωνισμό.

Στο διάστημα από τις 8.00 το πρωί ως τις 9.00 η Θρασκιά διατηρεί την πρωτιά με ελαφριά πτώση στο 23,8% αν και στο πλατό εμφανίζεται ο Γιώργος Παπαδάκης. Εκείνη την ώρα άνοδο εμφανίζει το Mega χάρη στην παρουσία του Θόδωρου Πάγκαλου, ωστόσο φτάνει στο 22,6% και άρα κάτω από το «Elatte», ε��ώ ο Αυτιάς πέφτει στο 18,7%. Την τρίτη ώρα του ανταγωνισμού ο ΑΝΤ1 κινείται στο 23,2% ενώ το Mega υποχωρεί στο 19,4% και το Alter στο 13,8%. Κάπου εκεί ολοκληρώνονται οι άλλες ενημερωτικές εκπομπές, ωστόσο η Θρασκιά συνεχίζει για ακόμα μια ώρα ως τις 11.00 με σαφώς πιο lifestyle διάθεση και ποσοστά που ανεβαίνουν στο 25,3% για το ημίωρο 10.00-10.30 και στο 24,6% για το ημίωρο 10.30-11.00πμ.

Φυσικά, πρωινές ενημερωτικές εκπομπές έχουν και ο Σκάι με τη ΝΕΤ, ωστόσο κινήθηκαν σε μονοψήφια νούμερα πέριξ του 6% με εξαίρεση το χρονικό διάστημα πριν τις 7.00 το πρωί, όταν όμως ως μόνο ανταγωνιστή έχουν εκείνη την ώρα τον Γ. Αυτιά.

Μένει να δούμε πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση τις επόμενες μέρες, σε ένα περιβάλλον που θα εξακολουθήσει να είναι ρευστό, αφού οι ανακατατάξεις θα είναι συνεχείς με τους κεντρικούς παρουσιαστές των εκπομπών να φεύγουν με τη σειρά τους, μετά τον Γ. Παπαδάκη, για διακοπές και να αντικαθίστανται από άλλους...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top