Τι τρέχει με το X-Factor 3;

Αλληλοκαρφώματα Θεοφάνους-Μουρατίδη με φόντο την… παραμονή

Τι τρέχει με το X-Factor 3;

20 μέρες έμειναν για να ξεκινήσουν οι οντισιόν για το X-Factor 3 αλλά όπως φαίνεται το… σχήμα της κριτικής επιτροπής κάθε άλλο παρά έχει οριστικοποιηθεί πλήρως.


Από τη μία ο Νίκος Μουρατίδης δηλώνει on-camera πως «θέλω να μείνει εκτός τελικού ο… Θεοφάνους», από την άλλη ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός αναφέρει ότι του έχει γίνει πρόταση αλλά δε σχολιάζει κάτι παραπάνω σχετικά με το θέμα.


Μετά από έναν επεισοδιακό χειμώνα στην εκπομπή που περιλάμβανε από τσακωμούς και σπόντες που ανέβαζαν την τηλεθέαση αλλά δημιουργούσαν αίσθηση μέχρι και εξώδικα και emails που δημοσιοποιήθηκαν, ο Γιώργος Θεοφάνους κινδυνεύει να μείνει εκτός επιτροπής.


Τον Νίκο Μουρατίδη βέβαια, ουδόλως φαίνεται να τον απασχολεί αυτό. Μάλλον το αντίθετο καθώς σχολιάζει ειρωνικά: «δε θα το πιστέψετε, αλλά μου λείψει»…


Όπως φαίνεται όμως τα πράγματα είναι τόσο ρευστά, που η παραγωγή δεν έχει καταλήξει ακόμη στο πόσους και ποιους θα κρατήσει από την κριτική επιτροπή.


Αν ο Ηλίας Ψινάκης «μπει» στο X-Factor 3, τότε είναι σίγουρο ότι ένας από τους δύο «φασαριόζους» κριτές πρέπει να πει αντίο. Το ποιος θα είναι αυτός θα το δείξει το μέλλον…


Δείτε το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top