Καυγάς Ελ. Μενεγάκη - Αγλ. Λάτσιου!

Τι έγινε με την παρουσιάστρια και την πρώην κουνιάδα;

Καυγάς Ελ. Μενεγάκη - Αγλ. Λάτσιου!

Ως ταύρος εν υαλοπωλείο μπήκε η Ελένη Μενεγάκη στα γραφεία παραγωγής της εκπομπής της και άρχισε να ωρύεται για τις περικοπές στο budget του «Καφέ».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, από την εκπομπή της φεύγουν ο σκηνοθέτης Μεγακλής Βιντιάδης, που επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου (που βρέθηκε σε δύσκολη θέση ως αρχισυντάκτρια του ΟΚ, καθώς οι σχέσεις Ελ. Μενεγάκη- Π. Κωστόπουλου δεν είναι όπως παλιά), ο ρεπόρτερ Γιάννης Χατζηγεωργίου, η μοντέρ Ελένη Τούντα, μια δημοσιογράφος ονόματι Δανάη, ο κάμεραμαν Θανάσης, η γεννήτρια χαρακτήρων Ελένη και η Νέλλυ Κωστοπούλου, που όπως καλά καταλάβατε από το επώνυμο είναι ανιψιά του Πέτρου Κωστόπουλου.

Τα έμαθε λοιπόν αυτά η Ελένη, όρμησε στα γραφεία παραγωγής της εκπομπής και απευθυνόμενη προς την πρώην κουνιάδα της, Αγλαΐα Λάτσιου, υπεύθυνη παραγωγής –την οποία κατά τα άλλα ευχαρίστησε θερμότατα την τελευταία μέρα του «Καφέ»- είπε «Τι είναι αυτά που κάνετε; Θέλετε να με καταστρέψετε; Μπορεί να είμαι πρώτη στα νεανικά κοινά, αλλά με αυτά που κάνετε θα χάσω την πρωτιά μου και εκεί»!!!

Η Αγλαΐα Λάτσιου προσπάθησε να την ηρεμήσει λέγοντας της πως δεν ήταν δική της η απόφαση, αλλά των Γερμανών. Επίσης, της είπε ότι δεν πρέπει να ξεχνάει ότι ο δικός της ο μισθός δεν μειώθηκε καθόλου.

«Άστα αυτά!», την έκοψε η Ελένη «Δεν εξασφάλισες εσύ την μη περικοπή του μισθού μου. Οι ίδιοι οι Γερμανοί δεν το σκέφτηκαν καν, γιατί με θέλουν σαν τρελλοί»!!!

Οι φωνές ακούγονταν μέχρι το κυλικείο, ενώ η Ελένη ήταν τόσο έξαλλη όταν έφυγε, που άργησε να ηρεμήσει!!!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top