Οι μπηχτές της Λόη για την Τσιμτσιλή!

Φουντώνει η κόντρα τους..

Οι μπηχτές της Λόη για την Τσιμτσιλή!

Με το γάντι (του μποξ) την «είπε» η Βάσια Λόη στην διάδοχο της στην μεσημεριανή ζώνη του Σαβατοκύριακου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την οποία κατά τα άλλα υποτίθεται ότι δεν έχουν καμία κόντρα.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο «People» υποστήριξε ότι δεν κάλεσε την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον γάμο της, όχι γιατί έχουν τσακωθεί, όπως φημολογείται, αλλά «Δεν έχουμε πει ποτέ κάτι. Απλά δεν κάνουμε παρέα, δεν είμαστε φίλες».

Βέβαια, έσπευσε να «καρφώσει» ότι το TV Weekend δεν πάει τόσο καλά όσο πήγαινε, όταν το παρουσίαζε η ίδια, παρόλο που δεν έχει ανταγωνισμό.

Όταν η δημοσιογράφος της ανέφερε ότι επί εποχής της η εκπομπή κυμαινόταν στο 22% και τώρα κυμαίνεται στο 16% η Βάσια απάντησε «Μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, όπως στη θεματολογία της εκπομπής. Δεν είμαι εγώ η αρμόδια που θα το κρίνει. Εμείς κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Βέβαια, εμείς τότε είχαμε και άλλο ανταγωνισμό, ήταν απέναντί μας η Ντέσσυ Κουβελογιάννη στον ΑΝΤ1 – που έπαιρνε lead in- 25% από τις ειδήσεις τους-, αλλά παρόλα αυτά τα καταφέραμε».

Και δεν έμεινε εκεί… Είπε ότι δεν κρατάει κακία στην Τσιμτσιλή γιατί… «όταν πας για κάτι καλύτερο… δεν σε ενδιαφέρει τι αφήνεις πίσω, σε ενδιαφέρει τι κάνεις εσύ»!

Η Βάσια Λόη αναφέρθηκε ακόμα στην απουσία της Φαίης Σκορδά από τον γάμος της και στην… δικής από τον δικό της!!! Ο λόγος που δεν πήγε στον γάμο της Φαίης λοιπόν ήταν ότι «είχα ένα πολύ σημαντικό γάμο, που δεν γινόταν να μην πάω. Παντρευόταν ένας συνεργάτης του άνδρα του στην Άνδρο και ήμασταν εκεί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top