Παπαδάκης: Μου αρέσει να χορεύω τους άλλους στο ταψί

Μιλάει για όλους και για την... Παναγιώταινα

«Ήταν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωή μου», αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδάκης την τελευταία μέρα της εκπομπής του μιλώντας στο «Πολύ Μπλα Μπλα».

«Ήταν δύσκολη γιατί έμεινα μόνος. Έφυγε η Μάρθα και μετά ο Στρατής Λιαρέλης», εξήγησε και πρόσθεσε ότι του χρόνου θέλει πολύ να έχει συμπαρουσιαστή.

Σίγουρα πάντως δεν θα ήθελε την Ευγενία Μανωλίδου για την οποία πέταξε τις σποντούλες του… Σε ερώτηση για το ποια σκέφτεται για συμπαρουσιάστρια του χρόνου είπε «Ήταν η Μανωλίδου (εννοώντας στον σταθμ��) αλλά έφυγε ». Και όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε «Γιατί την θέλατε για συμπαρουσιάστρια;» απάντησε «Όχι, αλλά τα έχει κάνει όλα, ας κάνει και αυτό»!!!

Στο τραπέζι των προτάσεων για συμπαρουσιαστή έπεσε και ο Γιάννης Λάτσιος, αλλά απορρίφθηκε είπε αστειευόμενος ο Γιώργος Παπαδάκης. «Τον Λάτσιο λέγαμε στην αρχή, αλλά τελικά… όχι», είπε χαρακτηριστικά!

Πάντως στο Dancing δεν θα πήγαινε ποτέ, γιατί «Προτιμώ να βλέπω τους άλλους να χορεύουν ή να τους χορεύω στο ταψί»! Είπαμε, κύριε Παπαδάκη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε (για άλλη μια φορά) στην «Παναγιώταινα» Ράνια Θρασκιά, γιατί από ότι φαίνεται είχε τύψεις μετά τις χθεσινές του δηλώσεις.

Αποκάλυψε ότι την Δευτέρα θα παρουσιάσουν μαζί την εκπομπή και θα είναι δίπλα της για ότι χρειαστεί.

Τέλος, μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία, παραδέχτηκε, του λείπει. «Η Ελένη είναι φίλη μου. Μου λείπει η πλάκα που κάναμε. Που έμπαινα στο πλατό και μιλούσαμε για τον Λούτσο (!)… », ενώ αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί τέσσερις φορές μείωση μισθού.

Δείτε τι είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στο βίντεο που ακολουθεί…