Μελέτη: «Ο αγαπημένος της Σκορδά δεν είναι αντικειμενικός»

Γιατί τα πήρε η Ελεονώρα;;;

Μελέτη: «Ο αγαπημένος της Σκορδά δεν είναι αντικειμενικός»

Άστραψε και βρόντηξε η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί με τις χθεσινές δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα και τα είπε έξω από τα δόντια στην τελευταία της εκπομπή.

Ο «αγαπημένος της Φαίης Σκορδά», όπως τον χαρακτήρισε η παρουσιάστρια, καθώς δεν θέλησε να αναφέρει ούτε το όνομα του, αναλύοντας στην ραδιοφωνική του εκπομπή πως πήγαν οι ενημερωτικές εκπομπές της πρωινής ζώνης στα νούμερα τηλεθέασης υποστήριξε ότι η εκπομπή του Γιώργου Παπαδ��κη ήταν πρώτη στα νεανικά κοινά, το οποίο δεν ισχύει, αφού πρώτη είναι η «Πρωινή Μελέτη» σε όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Ο κ. Λιάγκας, όμως, όχι μόνο είπε πως την πρωτιά έχει ο Παπαδάκης, αλλά δεν συμπεριέλαβε καν την «Πρωινή Μελέτη» στις ενημερωτικές εκπομπές!!

«Δεν αναφέρθηκε ποτέ και πουθενά στην «Πρωινή Μελέτη», η οποία έκλεισε πρώτη στα νεανικά κοινά την φετινή σεζόν… Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι, ενώ τιτλοφορείται δημοσιογράφος, δεν είναι αντικειμενικός και κάθεται και παραπληροφορεί τον κόσμο με ψευδείς ειδήσεις παραλείποντας από την πρωινή ζώνη την εκπομπή μας και φέρνοντας άλλους συναδέλφους, που κάνουν και αυτοί μια πολύ καλή προσπάθεια, στην πρώτη θέση».

Και δεν σταμάτησε εδώ η Ελεονώρα, η οποία αφού τον… ενημέρωσε «ότι είναι δημοσιογράφος και το λειτούργημα του δημοσιογράφου είναι να ενημερώνει σωστά τον κόσμο», του υπενθύμισε: «Ας μην ξεχνάει ότι πολύ σύντομα, σε λιγότερο από δύο μήνες θα κάνει και ο ίδιος εκπομπή και θα μπορούσαμε να κάνουμε και εμείς ότι δεν την βλέπουμε». «Αλλά εμείς είμαστε αντικειμενικοί και θα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top