Πως υποδέχτηκε ο Γ. Παπαδάκης τη Ράνια Θρασκιά στον ΑΝΤ1;

«Από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα»

Πως υποδέχτηκε ο Γ. Παπαδάκης τη Ράνια Θρασκιά στον ΑΝΤ1;

Ακόμα δεν πρόλαβε να πατήσει το πόδι της η Ράνια Θρασκιά στον ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Παπαδάκης την πέταξε την καρφάρα του. Τι καρφάρα δηλαδή, περί ταβανόπροκας πρόκειται.


Ούτε λίγο ούτε πολύ ο άνκορμαν είπε: «Από τα ολότελα καλή και η Παναγιώταινα». Η «Παναγιώταινα» φυσικά δεν είναι άλλη από τη Ράνια Θρασκιά, η οποία ξεκινά καθημερινή 4ωρη εκπομπή στο κανάλι του Αμαρουσίου με τον τίτλο «ELATΤE» και στην ουσία πρόκειται για καθημερινό ενημερωτικό μαγκαζίνο που θα αντικαθιστά για το διάστημα του καλοκαιριού την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.


Φυσικά ο Γιώργος Παπαδάκης πληροφόρησε τους τηλεθεατές του ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν ήταν επιλογή του ίδιου και των συνεργατών του να σταματήσουν για το καλοκαίρι αλλά αφού το αποφάσισε το κανάλι δήλωσε και εκείνος: «είναι μέσα στον προγραμματισμό του καναλιού να κάνει μια άλλου είδους εκπομπή το καλοκαίρι».


Πάντως δεν μπορούμε να πούμε αναγνωρίζει τον «φιλανθρωπικό» χαρακτήρα της εκπομπής της Ράνιας, αφού όπως είπε: «Kαλό είναι και αυτό. Πολλοί αξιόλογοι φίλοι και συνάδελφοι θα βρουν δουλειά».


Φανταστείτε δηλαδή τι θα έλεγε αν θα ήθελε να την καλωσορίσει κιόλας!


Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top