Χειροπέδες σε γνωστό τηλεοπτικό παραγωγό για χρέη στο Δημόσιο

Πάνω από 1 εκατομμύριο χρωστά ο Χαρίλαος Παδουβάς

Χειροπέδες σε γνωστό τηλεοπτικό παραγωγό για χρέη στο Δημόσιο
Για χρέη 1.800.125 ευρώ στο Δημόσιο συνελήφθη ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός Χαρίλαος Παδουβάς, ο άνθρωπος πίσω από ταινίες όπως οι «Νύφες» του Παντελή Βούλγαρη και τηλεοπτικές σειρές όπως η «Ονειροπαγίδα»!

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 53χρονος τηλεοπτικός παραγωγός συνελήφθη για μη απόδοση ΦΠΑ και φόρου μισθωτών υπηρεσιών και οδηγήθηκε στα γραφεία της Ασφάλειας, όπου και έδωσε κατάθεση.

Εναντίον του κ. Παδουβά εκκρεμούν και μηνύσεις από ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που είχαν συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν και οι οποίοι είναι απλήρωτοι.

Σε συνέντευξή του στο παρελθόν, ο ίδιος είχε αποδώσει την κατάσταση της εταιρείας του στις τράπεζες, ενώ άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του του καταλογίζουν κακή διαχείριση.

Η εταιρεία του κ. Παδουβά, η «Cinegram», που κήρυξε πτώχευση το 2010, ήταν μία από τις μεγαλύτερες στη χώρα μας. Εκτός από πολλά διαφημιστικά, είχε αναλάβει κινηματογραφικές ταινίες όπως οι «Νύφες» και η «Πολίτικη Κουζίνα», αλλά σειρές μεταξύ των οποίων οι «Εργαζόμενη Γυναίκα», «Λίτσα.com» και «Oνειροπαγίδα».

Μάλιστα, πριν το «κανόνι», ο γνωστός παραγωγός είχε ταξιδέψει μέχρι την Κίνα απ’ όπου έλεγε ότι θα επιστρέψει έχοντας σημαντικά κεφάλαια για την συνέχιση των επιχειρήσεών του. Τελικά, ζήτησε την υπαγωγή στο άρθρο 99, κάνοντας πολλούς στην κινηματογραφική και τηλεοπτική πιάτσα να χάσουν την γη κάτω από τα πόδια τους…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top