Ναταλία Γερμανού VS «Dancing on Ice»

Γιατί «την είπε» στην παραγωγή του show χορού;

Ναταλία Γερμανού VS «Dancing on Ice»
Σας το είπαμε. Τι ήταν να μπει η Πάμελα στο παιχνίδι μετά την αποχώρηση Κωστέτσου; Θα μαλλιοτραβηχτούν εκεί στο «Dancing on Ice».

Ήδη έχουν ξεκινήσει τα όργανα, μιας και όπως όλα δείχνουν, η Πάμελα θα διαγωνιστεί κανονικά στο show χορού, και όχι μόνο θα χορέψει στον πάγο, αλλά θα φάνε και τη σκόνη της, επειδή η τραγουδίστρια ξέρει άψογα καλλιτεχνικό πατινάζ!

Αυτά είδαν και οι ήδη υπάρχοντες διαγωνιζόμενοι, και έφριξαν! Οι πρώτες αντιδράσεις κρυφές και φανερές ξεκίνησαν, ενώ σήμερα η Ναταλία Γερμανού μέσα από το «Μες την Καλή Χαρά», πέταξε το καρφάκι της για την παραγωγή του ΑΝΤ1:

«H Πάμε��α είναι πρωταθλήτρια, έκανε το κορίτσι καλλιτεχνικό πατινάζ τόσα χρόνια στον Καναδά και να μπει να διαγωνιστεί με τα παιδιά τα οποία μάθανε πριν ενάμισι μήνα είναι σωστό;» είπε φανερά εκνευρισμένη.

Όταν μάλιστα η Έλενα Παπαβασιλείου της είπε «εντάξει δεν θα την τιμωρήσουμε κιόλας», η Ναταλία απάντησε σε πολύ έντονο ύφος:

«Δεν θα την τιμωρήσουμε, ποια είμαι εγώ για να το κάνω; Απλά σκέφτομαι φωναχτά».

Πολύ φωναχτά λέμε εμείς που την ακούσαμε! Έξαλλη η Ναταλία που στηρίζει Θέμη Γεωργαντά και την πονά η καρδιά της να τον βλέπει να τσακίζεται στα παγοπέδιλα! Να μην τον υποστηρίξει τον συμπαρουσιαστή και πολύ καλό της φίλο;

Κάντε κλικ και δείτε το σχετικό απόσπασμα…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top