Έλενα Παπαρίζου: Δεν είμαι ο θηλυκός Λεβέντης

Τι είπε για τον έρωτα και τον dancing on ice

Έλενα Παπαρίζου: Δεν είμαι ο θηλυκός Λεβέντης

Ανανεωμένη και περισσότερο σέξι από ποτέ εμφανίστηκε η Έλενα Παπαρίζου στο dancing on ice, όπου το βαθύ ντεκολτέ της λίγο έλειψε να λιώσει εντελώς τους πάγους και να μετατρέψει την πίστα σε πισίνα.

Ήταν βέβαια και ο Κωστόπουλος δίπλα που έκανε τα πάντα για να φανούν ακόμα περισσότερα από το μεγάλο ανοιχτό «V» της Έλενας.

Η ίδια ωστόσο μετά το τέλος του ριάλιτι δήλωσε στενοχωρημένη που δεν είδαμε ολόκληρο το φόρεμα, γιατί όπως είπε «ήταν πολύ σικ. Μέχρι το γόνατο». Δεν πειράζει Έλενα είδαμε τα υπόλοιπα …

Πρόσθεσε βέβαια ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος τα πιο ωραία της τα είπε εκτός αέρα, ενώ απάντησε και στα σχόλια που την θέλουν να γίνεται ο «θηλυκός Γιώργος Λεβέντης».

«Αυτή τη θέση δεν την παίρνει κανένας» είπε γελώντας η Έλενα, ανακοινώνοντας με ανάκατα ελληνικά και αγγλικά ότι ο χρόνος που πέρασε στην Σουηδία την ηρέμησε.

Τώρα σε ό, τι αφορά το χωρισμό της αρνήθηκε το φρεσκοχωρισμένη, λέγοντας ότι έχουν περάσει μήνες, ενώ κάπου εκεί πέταξε και το «όταν πονάμε πολύ λέμε baby it’ s over».

Όσο για το αν περιμένει τα Χριστούγεννα να της φέρουν έναν καινούργιο έρωτα απάντησε πως αυτά έρχονται μόνα δεν τα φέρνουν τα Χριστούγεννα.

Πάντως, αν και είναι μόνη, η εκρηκτική Έλενα είπε δήλωσε ότι θα ήθελε ένα παιδί και δεν έκρυψε την επιθυμία της να γίνει μαμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top