Οι πέντε αγαπημένες στιλιστικές συνήθειες της Ελένης Μενεγάκη

Τί κάνει πλέον οπωσδήποτε η παρουσιάστρια;

Οι πέντε αγαπημένες στιλιστικές συνήθειες της Ελένης Μενεγάκη

Με το αγαπημένο της μπεζ τζιν παντελόνι Current Elliot εμφανίστηκε την Παρασκευή 18/11 στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη. Είναι το ίδιο ρούχο που φορούσε και την ημέρα που στο στούντιο της εκπομπής της είχε υποδεχθεί την Αννα Βίσση, απλώς αυτή την φορά το συνδύασε με λευκό τοπ και τα αγαπημένα της li-la-lo βραχιόλια.

Δύο πράγματα θα κάνει πολύ συχνά πλέον η Ελένη Μενεγάκη, εάν επιλέξει να φορέσει παντελόνι με μπλούζα. Το πρώτο είναι ότι γυρίζει το κάτω μέρος του παντελονιού προς τα μέσα, ούτως ώστε το τελείωμά του στον αστράγαλο να φαίνεται ομοιόμορφο, χωρίς όμως να το κοντύνει.

Το δεύτερο είναι ότι εάν φορέσει μπλουζάκι και δη μακό, το αφήνει απέξω, ενώ το μοναδικό σημείο στο οποίο το βάζει από μέσα είναι εκεί που φαίνεται η αγκράφα της ζώνης της.

Η Ελένη δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της στις γόβες του Δούκα Χατζηδούκα. Τον τιμά πάντα και φορά συνεχώς τα παπούτσια του, ενώ εάν δεν είναι η πρώτη, είναι σίγουρα από τις πρώτες που επιλέγει ο ίδιος για να παρουσιάσει τις νέες του κολεξιόν.

Φέτος, το μακιγιάζ της δεν έχει καμία σχέση με αυτό των προηγουμένων ετών. Είναι πασιφανές ότι επιλέγει να βάφεται πιο ανάλαφρα και όχι τόσο βαριά και έντονα όπως τα προηγούμενα χρόνια, ιδίως σε ό,τι αφορά το μολύβι και το eye-liner, που όντως τα προηγούμενα χρόνια της «έπεφτε» λίγο παραπάνω. Ως γνωστόν βάφεται μόνη της, πολλές φορές ακόμη και στο αυτοκίνητο, έχοντας πάντοτε υπ��ψιν της τι είναι εκείνο που της πηγαίνει και τι είναι αυτό που πρέπει να αποφύγει.

Οσον αφορά τα μαλλιά της; Εκεί εξακολουθεί να εμπιστεύεται τον Βασίλη Μπουλούμπαση, που δεν φεύγει φυσικά ούτε κατά την διάρκεια της εκπομπής, αφού σε ό,τι χρειαστεί η παρουσιάστρια, εκείνος βρίσκεται στο πλάϊ της για να το διορθώσει ή ακόμη και να το φτιάξει από την αρχή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top