Κάστινγκ Παπαδάκη - Κωστόπουλου στις παρουσιάστριες

Τι είπαν για Τατιάνα, Χατζηβασιλείου, Θρασκιά, Τσαπανίδου

Κάστινγκ Παπαδάκη - Κωστόπουλου στις παρουσιάστριες

Πρώτη ανάρτηση: 19/11/2011 00:37


Βραδινός έγινε ο Γιώργος Παπαδάκης, αλλά μόνο για λίγη ώρα, όσο δηλαδή ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ο οικοδεσπότης άρχισε τα πειράγματα από τα αποδυτήρια, λέγοντας με το καλημέρα σας, στον Γ. Παπαδάκη ότι έχει χαιρετίσματα από την πεθερά του και τις φίλες της, οι οποίες τον βλέπουν κάθε πρωί γιατί πάντα ήθελαν να βλέπουν στην τηλεόραση έναν στιβαρό άντρα με …καραφλιλίκι.

Κι ο Παπαδάκης όμως δεν πήγε πίσω αφού θέλησε να περάσει με τη μία στο δικό του γήπεδο και άρχισε τις αναφορές στα πρόσωπα που γνώρισε στο ξεκίνημα της καριέρας του. «Να φανταστείς ξέρω τον Σάκη Ρουβά από όταν είχα μαλλιά», είπε.

Όπως ήταν αναμενόμενο η συζήτηση στράφηκε γύρω από την τηλεόραση και τις συμπαρουσιάστριες που είχε κατά καιρούς μαζί του με πρώτη τη Μαρία Μπαλοδήμου για την οποία το μόνο που μπορούσε να πει ο Γ. Παπαδάκης ήταν: «Α, κυρία, κυρία, κυρία με όλα τα κάπα κεφαλαία. Με βοήθησε πάρα πολύ σε μια καινούργια δουλειά».

Για τη Ράνια Θρασκιά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Γ. Παπαδάκης είχε να θυμηθεί ότι κατάφερε τότε να πείσει τον Γ. Λάτσιο και την Άλκηστις Μαραγκιουδάκη να τους φέρουν στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη τους πήγε όμως και η συζήτηση για την Βίκυ Χατζηβασιλείου, για την οποία είπε ότι ήταν «ένα εξαιρετικό κορίτσι» και ότι την επέλεξαν σε κάστινγκ, στο οποίο είχε ξεχωρίσει μαζί με την Πόπη Τσαπανίδου.

Εκεί όμως έπεσε και η μεγάλη ερώτηση. «Ποια ήταν η ομορφότερη απ’ όλες. Τατιάνα, Τσαπανίδου, Θρασκιά, Χατζηβασιλείου. Ποια σου έκανε πιο κούκου απ’ όλες», ρώτησε ο Κωστόπουλος και ο Γ. Παπαδάκης του απάντησε: «Τίνα Παπαδέλη. Δεν την ξέρεις», αναφέροντας το όνομα της συντρόφου του.

Πες ο ένας πες ο άλλος ανακάλυψαν όμως ότι έχουν γενέθλια την ίδια μέρα, στις 5 Φεβρουαρίου και κει απάνω θυμήθηκαν και τον αείμνηστο Α. Παπανδρέου που είχε γεννηθεί επίσης στις 5 Φεβρουαρίου.

«Έχεις όμως και άλλο κοινό με τους Παπανδρέου» σχολίασε ο Κωστόπουλος. «Με τον Γ. Παπανδρέου ήσασταν οι δύο διάσημοι Έλληνες με μουστάκι. Τώρα έμεινε ένας» συνέχισε μέχρι που είπε ο Παπαδάκης ότι θα το κόψει. Κοινά βρήκε όμως και με τον Α. Σαμαρά, καθώς οι σύζυγοί τους υπήρξαν συμμαθήτριες.

Η μπάλα δεν μπορούσε να μην πάρει και τον Φερεντίνο, που αποκάλεσε τον Παπαδάκη Μέσι της ενημέρωσης. Έτσι έβγαλε και ο Κωστόπουλος το δώρο από το συρτάρι του που δεν ήταν τίποτα άλλο από μια φανέλα της Μπαρτσελόνα, που έγραφε Papamessi.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top