Με πατέρα κομμουνιστή, εκείνος ερμηνεύει «είμαι γυναίκα του γλεντιού»

Αυτά είναι... Τρύφων... (Τσε) Σαμαράς

Το πιστεύετε, δεν το πιστεύετε, ο πατέρας του Τρύφωνα Σαμαρά είναι… κομμουνιστής. Το αποκάλυψε ο ίδιος το βράδυ της Πέμπτης στον Πέτρο Κωστόπουλο όπου ήταν καλεσμένος.

«Μιλάει σαν την Παπαρήγα. Εγώ βέβαια δεν μπορώ να συζητήσω τίποτα μαζί του, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει. Εμένα όλο αυτό με τον κομμουνισμό μου αρέσει αρκεί να μπορείς να το εφαρμόσεις», δήλωσε.

Όταν η κουβέντα πέρασε στις… προτιμήσεις του, ο κομμωτής απάντησε στον παρουσιαστή, ότι αδυναμία έχει ΚΑΙ στον Γιώργο Λιάγκα ΚΑΙ στον Πέτρο Κωστόπουλο. «Μου αρέσει ΚΑΙ ο Λιάγκας. Ε, έναν πρέπει να πώ; Μου αρέσετε και οι δύο για διαφορετικούς λόγους. Ο Γιώργος ας πούμε, μου βγάζει ένα σεξ απίλ λίγο διαφορετικό από σένα Πέτρο μου, αν και η αδυναμία μου από μικρός ήσουν εσύ!!!»

Αν εξαιρέσει κανείς ότι ο Τρύφων έχει συμμετάσχει σε ριάλιτι χορού, τώρα συμμετέχει στο Fab 5 και παίζει και στο θέατρο στην παράσταση «Οι απελπισμένοι», η βασική του δουλειά είναι κομμωτής. Και τί κομμωτής… Κομμωτής που περνά οικονομική κρίση. «Βεβαίως και περνάω κρίση. Βλέπω την πτώση και έχω χαμηλώσει τις τιμές μου γιατί ο κόσμος δεν ερχόταν. Ετσι αναγκάστηκα να ρίξω τις τιμές».

Οσο για το πόσο χρονών είναι; 34…

Στο τέλος της συνέντευξής του, ο Τρύφωνας, ερμήνευσε το κομμάτι «είμαι γυναίκα του γλεντιού» το οποίο λέει στην θεατρική παράσταση όπου πρωταγωνιστεί. Χωρίς σχόλιο… Δείτε τον.