Νίκος Χατζηνικολάου: «μετά του Αϊ Γιαννιού είμαι ελεύθερος»

Τι είπε για το τηλεοπτικό comeback του;

Νίκος Χατζηνικολάου: «μετά του Αϊ Γιαννιού είμαι ελεύθερος»

Με τον καινούργιο χρόνο φαίνεται πως θα δούμε τον Νίκο Χατζηνικολάου ξανά στις οθόνες μας, καθώς τα προβλήματα του Alter τον κρατούν μακριά. Μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή, ο άνκορμαν μίλησε για την κατάσταση αυτή, λέγοντας πως μετά του Αϊ Γιαννιού είναι ελεύθερος.

«Το Alter δεν το βλέπω καλά. Το κανάλι έχει μπει πλέον σε ένα δρόμο που δεν ξέρω αν έχει επιστροφή. Προσωπικά, αισθάνομαι, ότι, αφού έφαγα τον γάιδαρο, θα φάω και την ουρά. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα περιμένω να δω, στο χρόνο που διαρκεί και το άρθρο 99, αν υπάρξει κάποια εξέλιξη», είπε ο Νίκος στο ραδιόφωνο.

Όπως πρόσθεσε, «μετά τις γιορτές αισθάνομαι ότι πρέπει να βρω ξανά ένα τηλεοπτικό βήμα. Άλλωστε, στην τηλεόραση είμαι ένας εργαζόμενος και δεν έχω αποφασίσει από τα 49 μου να διακόψω την πορεία μου. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα τους περιμένω και μετά του Αϊ-Γιαννιού είμαι ελεύθερος».

Ανάλογο ήταν το tweet του δημοσιογράφου όταν ένας follower του επισήμανε ότι «τούτες τις δύσκολες ώρες για την χώρα πρέπει να βγαίνει στο γυαλί». «Με την νέα χρονιά αγαπητέ φίλε», ήταν η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top