Ε. Μενεγάκη: «Ζουμπουρλούδικο μωρό ο Βενιζέλος»!

Βρήκε… χαριτωμένο και τον υπουργό Οικονομικών

Ε. Μενεγάκη: «Ζουμπουρλούδικο μωρό ο Βενιζέλος»!

Πολύ στο… infotainment το έχει ρίξει τώρα τελευταία η Ελένη Μενεγάκη και μας στέλνει μονίμως αδιάβαστους. Μετά από τις δηλώσεις της την Τετάρτη για το πόσο γοητευτικός κύριος είναι ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, σήμερα περιέλαβε τον υπουργό Οικονομικών, Ε. Βενιζέλο.

Έδειξαν λοιπόν οι συνεργάτες της έναν ηθοποιό, συμπρωταγωνιστή του Johny Depp που μοιάζει και αυτός πάρα πολύ στον Ε. Βενιζέλο, όπως και ο hardrockας που σαν γράψαμε τις προάλλες.

Εκεί λοιπόν που συζη��ούσαν άρχισε η Ελένη να μιλά για τον υπουργό Οικονομικών και να λέει ότι κάτω από… τα κιλά του κρύβεται μια χαριτωμένη φυσιογνωμία!!!!

«Η φάτσα που βλέπουμε σε όποιον σωσία κι αν τη βλέπουμε, άμα την προσέξεις έχει πολύ χαριτωμένα χαρακτηριστικά. Μάτια σχιστά, φρύδια σωστά, δεν είναι ατσούμπαλα, αγριοφρύδια, μυτούλα μικρή, χειλάκια σχεδιασμένα», είπε η Ελενίτσα αφήνοντάς τους όλους να ψάχνονται.

Ή εμείς δεν βλέπουμε καλά, ή η Ελένη έχει ένα ξεχωριστό χάρισμα και διακρίνει μόνο τα όμορφα χαρακτηριστικά των άλλων.

«Μην παρασύρεστε επειδή ο Βενιζέλος έχει παραπανίσια κιλά. Τα χαρακτηριστικά στο πρόσωπό του είναι ωραία χαρακτηριστικά», επέμεινε η Ελένη, διευκρινίζοντας ότι παιδάκι πρέπει να ήταν ωραίο.

Τι ωραιο;;; «Ζουμπουρλούδικο μωρό», τον είπε κοτζάμ υπουργό.

«Τα ζουμπουρλά τα παιδιά που έχουν λίγο μαγουλάκι είναι πιο χαριτωμένα από το να είναι τελείως αδύνατα. Τα μάγουλα στα μωρά δίνουν χαριτωμενιά», είπε η παρουσιάστρια.

Ναι βρε Ελένη, στα μωρά, τώρα στους μεγάλους ανθρώπους είναι θέμα γούστου!!!!

Δείτε τις απόψεις της Ελένης για τον Ε. Βενιζέλο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top