Το φλερτ του νιόπαντρου Χρ. Κώνστα στην Ντόρα Κουτροκόη!!!

Τέτοιος «θαυμασμός» πια;

Το φλερτ του νιόπαντρου Χρ. Κώνστα στην Ντόρα Κουτροκόη!!!

Ούτε καλημέρα δεν είπε το πρωί ο Χρήστος Κώνστας προκειμένου μάνι μάνι να εκφράσει τον θαυμασμό του και την… συμπάθειά του στην συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη Ντόρα Κουτροκόη!!!

«Καλημέρα στον συνάδελφο και παλιό φίλο Χρήστο Κώνστα, ο οποίος βρίσκεται στο κεντρικό μας στούντιο», είπε ο Παπαδάκης… Ελα όμως που ο Κώνστας περίμενε πώς και πώς να πάρει πάσα για να μιλήσει για την ξανθιά δημοσιογράφο… «Εγώ δεν χάνω ποτέ την εκπομπή της κυρίας Κουτροκόη. Την παρακολουθώ κάθε πρωί!!!», απάντησε ο οικονομικός συντάκτης.

Ουπς! Sorry κιόλας, αλλά η εκπομπή είναι του Γιώργου Παπαδάκη. Η Ντόρα δεν έχει πάρει (ακόμη) δική της εκπομπή. Φανταστείτε «συμπάθεια» που της έχει δηλαδή που το πρωινό του Ant1 (07:00-10:00) το βλέπει για εκπομπή της Ντόρας Κουτροκόη!!!

Και σαν να μην έφτανε αυτή η στιγμή, όπου όλοι στο στούντιο έκαναν χιούμορ και πρώτος πρώτος ο Παπαδάκης που τον είπε παλιοχαρακτήρα (η Ντόρα βέβαια ούτε που έβγαλε κιχ), ο Mr… Υδρόγειος επανήλθε αργότερα, όταν ο παρουσιαστής θέλησε να πάει σε διαφημίσεις. «Πάμε σε διαφημίσεις και μαζί μας σε λίγο, θα μας πει την άποψή του για το θέμα που συζητάμε».

«Εγώ βλέπω την κυρία Κουτροκόη και αυτό μου φτάνει», απάντησε ο κατά τα άλλα νιόπαντρος Χρήστος Κώνστας, με την συντάκτρια να αλλάζει χρώμα και να λέει μια απλή, λιτή κι απέριττη... καλημέρα...

Ε άμα είναι να έχετε τέτοια χαρά που την βλέπετε, ας μεσολαβήσει κάποιος στον Γιώργο Παπαδάκη, να πηγαίνετε συχνά στο πρωινό να φτιάχνει η μέρα σας νωρίς νωρίς. Όπως σήμερα, σε μια γωνίτσα που είπε και ο Παπαδάκης… Τέτοια αγάπη πια; Και είστε και παντρεμένος; Μωρέ μπράβο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top