Ποιός είπε για την Παπουτσάκη «ούτε μισή ώρα δεν μένει χωρίς άντρα»;

Της έδωσαν και... κατάλαβε στο «Πρωινό ΑΝΤ1»

Ποιός είπε για την Παπουτσάκη «ούτε μισή ώρα δεν μένει χωρίς άντρα»;

Και τι δεν έσουραν στην Κατερίνα Παπουτσάκη στο «Πρωινό ΑΝΤ1»... Τι κι αν λίγο καιρό πριν την είχαν καλεσμένη; Τι κι αν ο Φερεντίνος έχει μαζί της μπαράκι; Το «κάρφωμα» πήγε σύννεφο, με αποκορύφωμα την ατάκα «ούτε μισή ώρα δεν μένει χωρίς άντρα»!

Αφορμή για την... κοινωνική κριτική της εκπομπής στάθηκαν οι φωτογραφίες όπου η ηθοποιός φιλιέται με τον Πέτρο Λαγούτη, παρά το ότι αμφότεροι δήλωναν πως είναι μόνο φίλοι.

«Τι θα γίνει Φερεντίνο; Όλοι οι κολλητοί σου είναι στο προσκήνιο και εμείς θα τα μαθαίνουμε από δεξιά κι αριστερά;», είπε η Ζαρίφη στον παρουσιαστή και η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε πως θα ρωτήσουν τα πάντα τον Πέτρο Λαγούτη αύριο, που τον έχουν καλεσμένο.

Την σκυτάλη στο «φτυάρισμα» πήρε η Χριστίνα Πολίτη, που επισήμανε ότι στο μπαράκι Φερεντίνου - Παπουτσάκη γίνονται... όργια και πέταξε την ατάκα - φωτιά ότι η ηθοποιός δεν μένει χωρίς άντρα.

«Δεν θα ρωτήσουμε τίποτα τον Πέτρο Λαγούτη αύριο», έσπευσε να προλάβει (τα χειρότερα) ο Χρήστος Φερεντίνος. Αλίμονο! Τόσα νεύρα και τόσο «άδειασμα» του έριξε onairο Ορέστης Τζιόβας όταν πήγε στην εκπομπή τους - να το ρισκάρει ξανά ο παρουσιαστής;

Ακολούθησε... ανάλυση για το φιλί Παπουτσάκη - Λαγούτη, με τον Φερεντίνο να βρίσκει αφορμές να μας διαφημίσει το μαγαζί που έχει με την ηθοποιό! Τι άλλο να έλεγε;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top