Ζητούνται νούμερα στο πρωινό του Ant1-stop

Κατά τα άλλα η τηλεθέαση εξακολουθεί να μην τους νοιάζει

Μπορεί «μαχαίρια» να μην βγήκαν, βγήκε όμως «ψαλίδι», ή καλύτερα «ψαλίδα». Που άνοιξε και δεν λέει να κλείσει. Για την ακρίβεια ανοίγει κάθε μέρα και περισσότερο. Στις 14 μονάδες ήταν την Τρίτη 15 Νοεμβρίου η διαφορά ανάμεσα στο πρωινό του mega και αυτό του Ant1, με το δίδυμο του Πρωινού mou να έχει αυξήσει την διαφορά του με τον Φερεντίνο και την Χρηστίδου όσο ποτέ άλλοτε.

Τα νούμερα:

Mega: 33.8% στο σύνολο και 30.8% στα νεανικά κ��ινά.

Ant1: 19.2% στο σύνολο και 21.4% στις ηλικίες 15-44.

Kατά τα άλλα πάντως, το δίδυμο Φερεντίνου-Χρηστίδου δήλωσε για μια ακόμη φορά ότι τα νούμερα δεν τους νοιάζουν. Ο διάλογος που είχαν το πρωί της Τετάρτης (16/11) με τον Λάκη Γαβαλά είναι χαρακτηριστικός: Όταν ο σχεδιαστής και επιχειρηματίας τους επεσήμανε ότι πρέπει να είναι πιο αυστηροί με τους καλεσμένους για να κάνουν τηλεθέαση, εκείνοι είπαν ότι δεν είναι τέτοιου είδους πρωινάδικο και πως τα νούμερα δεν τους νοιάζουν καθόλου. «Εμείς δεν είμαστε υπέρ της θεαματικότητας», είπε ο Φερεντίνος, «Όχι δεν είμαστε τέτοιο πρωινάδικο», συμπλήρωσε η κοκκινομάλλα.

Παιδιά, συγγνώμη κιόλας, όμως επειδή το λέτε και το ξαναλέτε, τα νούμερα μπορε�� εσάς να μην σας νοιάζουν, αλλά ίιισως νοιάζουν τους πιο πάνω από εσάς… Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top