«Ακόμη χωράω στα τζιν της εφηβείας μου»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει τα μυστικά διατροφής της

«Ακόμη χωράω στα τζιν της εφηβείας μου»

Με ύψος 1.72 και βάρος 57 κιλά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν έχει κανέναν λόγο να αγχώνεται με την ζυγαριά. Το λέει άλλωστε και η ίδια. «Δεν αγχώνομαι με την ζυγαριά. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια είμαι συν πλην δύο κιλά. Χωράω ακόμη και στα τζιν της εφηβείας μου. Ήμουν πάντα προσεκτική με την διατροφή μου. Είμαι κατά της δίαιτας εξπρές. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα αφεθ�� για έξι μήνες να πάρω κιλά και μετά να μπώ στην διαδικασία να τα χάσω πολύ γρήγορα. Δεν θα επέβαλα ποτέ στον εαυτό μου να κάνει εξαντλητική δίαιτα ή τις χημικές που τρώνε για παράδειγμα μόνο σταφύλια ή πίνουν μόνο χυμούς», δηλώνει το περιοδικό ΟΚ!, όπου μάλιστα αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής της.

Η μέρα της ξεκινάει πάντα με πρωινό-τοστ με γαλοπούλα και τυρί κι έναν καφέ μέτριο με γάλα. Στα μεσημεριανά της γεύματα ακολουθεί τον συνδυασμό πρωτεϊνη με πράσινη σαλάτα (μαρούλι, ρόκα). Οι επιλογές της είναι κοτόπουλο, μπριζόλα, μπιφτέκι και ψάρια (τσιπούρα, σολομός), μαγειρεμένα ψητά ή στο φούρνο. Το δείπνο της πάλι βασίζεται στην πρωτεϊνη με σαλάτα ή μπορεί να επιλέξει κάποιο λαδερό, όπως μπάμιες με κοτόπουλο ή φασολάκια. Για σνακ θα επιλέξει φρούτο ή μπάρες δημητριακών. Αποφεύγει το ψωμί, τα τηγανητά, τα αναψυκτικά και το αλκοόλ, ενώ προσπαθεί να πίνει καθημερινά πολύ νερό. «Ωστόσο το σαββατοκύριακο είμαι πιο ελαστική. Πάντως προτιμώ τις γλυκές ατασθαλίες μου να τις κάνω όταν βγαίνω έξω για φαγητό με φίλους. Είμαι φύσει εγκρατής, όμως αν δοκιμάσω κάτι και μου αρέσει, δεν θα μπορέσω να αντισταθώ».

Η παρουσιάστρια που φέτος συμμετέχει στο πρώτο Dancing on ice που έγινε στην Ελλάδα αποκαλύπτει ότι ο χορός στον πάγο είναι για εκείνη η καλύτερη γυμναστική, ενώ και πριν από το Dancingγυμναζόταν δύο φορές την εβδομάδα.

Beauty tips

Αφαιρεί πάντα το μακιγιάζ της πριν κοιμηθεί

Χρησιμοποιεί μόνο φαρμακευτικά καλλυντικά

Προσπαθεί να συμπληρώνει τουλάχιστον οκτώ ώρες ύπνου

Περιποιείται το πρόσωπό της με ενυδατική κρέμα πρωι-βράδυ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top