Η απάντηση της παρέας του «Δέστε τους» στον Νότη Χριστοδούλου

«Θα ξεχαστεί κι αυτό όπως όλα»

Η απάντηση της παρέας του «Δέστε τους» στον Νότη Χριστοδούλου

Την απάντησή τους έδωσαν (ο καθένας με τον τρόπο του) στον Νότη Χριστοδούλου όλα τα μέλη της παρέας του Δέστε τους.

Πρώτος και καλύτερος ο Ν��κος Μουτσινάς, ο οποίος, μάλλον δεν πρέπει να πικράθηκε και πολύ από την αποχώρηση του Νότη από την εκπομπή: «Ε… όχι. Δεν πικραίνομαι για τέτοια πράγματα. Για πράγματα παροδικά. Αυτό είναι κάτι παροδικό. Θα το ξεχάσουμε όλοι κάποια στιγμή και θα είναι όλα μια χαρά. Γιατί είναι βέβαιο ότι θα ξεχαστεί».

Ο παρουσιαστής παραδέχθηκε ότι όπως συμβαίνει σε όλες τις εκπομπές, υπήρχαν αντιπαραθέσεις, όχι όμως σε βαθμό που να συνιστούν τσακωμούς. «Αυτό το πράγμα το είχα αντιμετωπίσει και με τον Γρηγόρη, την περίοδο που έκανα εκπομπή μαζί του και μετά με την Κατερίνα Ζαρίφη που έκανα τον Πρωινό Καφέ. Το ότι κάνουν κάποιοι μια εκπομπή δεν σημαίνει ότι είναι και φίλοι. Δεν το λέω αρνητικά, αλλά έτσι είναι». Οσο για την σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα, που επίσης έχει σχολιαστεί; «Πήγα στην εκπομπή του χωρίς να έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Δεν έχει χαλάσει η σχέση μας, γιατί απλά δεν υπήρχε ποτέ σχέση για να χαλάσει».

Στον τίτλο της παράστασης όπου πρωταγωνιστεί ο Νίκος Μουτσινάς, «Ψέκασα την Ελίζα» βασίστηκαν οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούριου: «Δεν θα ψέκαζα κανέναν εκπρόσωπο της σοουμπιζ. Ούτε τον Νότη. Όχι δεν θα τον ψέκαζα».

Μαρία Ηλιάκη: Ποιον θα… ψέκαζε εκείνη; «Θα ψέκαζα με ένα άρωμα Λεβάντας τον Χρήστο και την Σίσσυ γιατί κάνει καλό και βοηθάει στην ευεξία». Για τον Νότη: «Τον αγαπώ και μιλάμε και ό, τι είχα να του πώ, του το είπα κατ ιδίαν. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ το facebook, το twitter ή τις κάμερες. Δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Νομίζω ότι όταν τελειώνει μια σχέση, είναι καλό να λήγει όμορφα και από τις δύο πλευρές».

Δείτε τις δηλώσεις των Μουτσινά, Ηλιάκη και Καινούριου στην πρεμιέρα της παράστασης του Νίκου Μουτσινά στο θέατρο Χώρα, όπως μεταδόθηκαν από την Πρωινή Μελέτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top