Άκης Πετρετζίκης: «τα βρόντηξε» και έφυγε ο γνωστός σεφ

Γιατί κρέμασε τις κουτάλες και διέκοψε τη συνεργασία;

Άκης Πετρετζίκης: «τα βρόντηξε» και έφυγε ο γνωστός σεφ
Ο Άκης Πετρετζίκης έβγαλε την ποδιά, κρέμασε τις κουτάλες και τα βρόντηξε από το μαγαζί που δούλευε.Ο master chef, εργαζόταν τους τελευταίους τέσσερις μήνες σε γνωστό γκουρμέ εστιατόριο.

Οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού, από την πρώτη στιγμή εμπιστεύτηκαν στον Άκη τη διαμόρφωση της κουζίνας. Μάλιστα, του έδωσαν την ευκαιρία να φτιάξει εν λευκώ το δικό του μενού.

Ο «Master-Chef», αφιέρωσε πολλές ώρες ώστε να φτιάξει τον κατάλογο του γκουρμέ εστιατορίου σύμφωνα με τα γούστα αλλά και τις δικές του γνώσεις. Και τα κατάφερε. Γευστικά τουλάχιστον. Γιατί από άποψη κόστους, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά.

Οι πρώτες ύλες για τις γκουρμέ γεύσεις του Άκη ήταν πανάκριβες και η ανταπόκριση του κόσμου μειωμένη σε σχέση με το προσδοκώμενο. Λίγο λοιπόν η οικονομική κρίση, λίγο οι «τσιμπημένες» τιμές, μειώθηκε η πελατεία του εστιατορίου.

Αυτός ήταν και ο λόγος που οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να αλλάξουν το μενού, να το κάνουν πιο προσιτό, άρα και πιο οικονομικό για τους πελάτες. Αυτό δεν βρήκε σύμφωνο τον Άκη, ο οποίος θεώρησε πως είχε αφιερώσει πολύ χρόνο στην ετοιμασία ενός ιδιαίτερου καταλόγου, και πως με την αλλαγή αυτή, θα γινόταν ένας σεφ σε κουζίνα που θα είχε μηδαμινό επαγγελματικό ενδιαφέρον.

Και επειδή καμία από τις δυο πλευρές δεν έκανε πίσω στα «θέλω» της –ούτε ο Άκης ούτε οι ιδιοκτήτες-, ο «Master Chef» τα βρόντηξε και έφυγε.

Από την περασμένη Δευτέρα λοιπόν δεν εργάζεται στο εστιατόριο. Διατηρεί ωστόσο πολύ καλές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες του.

Κάντε κλικ στο video και δείτε το ρεπορτάζ όπως μεταδόθηκε από την «Πρωινή Μελέτη»…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top