Δέσποινα Καμπούρη: «Ο γάμος είναι το τελευταίο που με νοιάζει»

«Τώρα έχω το μωρό μου και δεν μου λείπει τίποτα»

Δέσποινα Καμπούρη: «Ο γάμος είναι το τελευταίο που με νοιάζει»
Για το μωρό της, το σύζυγο της, αλλά και το πόσο την βοήθησε η δουλειά να ξεπεράσει την επιλόχεια κατάθλιψη, μίλησε η Δέσποινα Καμπούρη στην «Πρωινή Μελέτη».

Η παρουσιάστρια, δηλώνει ξετρελαμένη με την μόλις τεσσάρων μηνών κορούλα της: «είμαι μαμά "κουκουβάγια". Δεν είμαι και πολύ αντικειμενική. Βρίσκω την κόρη μου ομορφούλα και πολύ χαριτωμένη».

Όπως είπε, με το μωρό είναι οικογενειακώς ερωτευμένοι «γιατί είναι το πρώτο μας και είμαστε όλοι από πάνω».

Τώρα που γέννησε όμως, σκέφτεται το γάμο; «αν μου έλεγες πριν γεννήσω για γάμο, θα σου έλεγα ότι ήθελα να παντρευτώ. Τώρα που έχω κάνει το μωρό μου, ειλικρινά , είμαι τόσο ευτυχισμένη, που δεν νιώθω να μου λείπει τίποτα. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που μ΄ενδιαφέρει. Θα δούμε».

Αποκάλυψε μάλιστα πως μετά την γέννηση της κορούλας της, πέρασε «ξυστά» από την επιλόχεια κατάθλιψη: «έκατσα 1,5 μήνα στο σπίτι χωρίς να κάνω τίποτ΄άλλο και κάποια στιγμή άρχισα να πιάνω τον εαυτό μου, να μην νιώθω και πολύ καλά. Ήθελα να μπω στους ρυθμούς και στην καθημερινότητα μου. Ευτυχώς ενεργοποιήθηκα γρήγορα και συνήλθα».

Αυτός είναι και ο λόγος που 1,5 μήνα μετά την εγκυμοσύνη της, επέστρεψε στη δουλειά: «το φέρω βαρέως. Έχω πολλές τύψεις γι΄αυτό, αλλά προσπαθώ να βρίσκω χρόνο να είμαστε συνέχεια μαζί με τη μικρή».

Πόσο όμως έχει αλλάξει τη ζωή της η μητρότητα; «μου έφερε πάρα πολύ γούρι το μωρό. Το πιο σημαντικό που συνέβη μετά τη γέννηση της κόρης μου, είναι πως αισθάνομαι ότι γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Βλέπω τη ζωή με πολύ διαφορετικό μάτι. Έχω γίνει πιο ευαίσθητη νομίζω και πιο καλός ακροατής. Μ΄αρέσει ν΄ακούω τους ανθρώπους όταν μιλούν. Ενώ πριν ήμουν πιο παρτάκιας. Ήμουν εγώ και ο εαυτός μου».

Όσο για το πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης; Βοήθησε πολύ ο μεταβολισμός της, αλλά και η πολλή γυμναστική την οποία ξεκίνησε εντατικά: «δεν έκανα κάποια διατροφή. Συνέχισα να τρώω όπως έτρωγα».

Κάντε κλικ και δείτε το video…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top