Καρφιά Καγιά εναντίον Μπαλατσινού!

Την έφαγαν τα κυκλώματα την κοπέλα

Καρφιά Καγιά εναντίον Μπαλατσινού!

Νέα κόντρα μου μυρίζεται στην ελληνική showbiz και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμέναμε.

Πρωταγωνίστριες της νέας κόντρας η Βίκυ Καγιά και η… Τζένη Μπαλατσινού!!!! Ναι, ναι καλά διαβάζετε. Νομίζατε κι εσείς ότι οι δυο τους είχαν καλές σχέσεις; Μάλλον τα χαμόγελα στο Next Top Model ήταν εντελώς δήθεν, διότι αλλιώς δεν εξηγούνται οι ταβανόπροκες που πέταξε το Βικάκι από το Twitter.

«Πόσο δικτυωμένοι είναι μερικοί άνθρωποι… Βάζουν τους φίλους τους να γράφουν κολακευτικά άρθρα για το ανύπαρκτο ταλέντο τους… αυτά είναι», έγραψε η Βίκυ κι εμείς μείναμε με ένα απορημένο ύφος να ψαχνόμαστε για το τι θέλει να πει ο… ποιητής!

Ήρθε όμως το Made In Star και έριξε άπλετο φως στο… μυστήριο!!! Διότι τα… τσακάλια της εκπομπής τσίμπησαν μία αποθεωτική κριτική στο Βήμα της Κυριακής για την Τζένη Μπαλατσινού.

Γράφει λοιπόν εκεί η κριτική:

«Αυτό που αξίζει να σημειωθεί και προκύπτει από την πρεμιέρα της Τζένης Μπαλατσινού ως παρουσιάστριας στο «DancingonIce» είναι ότι εκτός από ομορφιά διαθέτει και ένα στοιχείο το οποίο πλέον αποτελεί απολεσθέν τηλεοπτικό προϊόν: class, κοινώς ιδιαίτερη αισθητική».

Μέχρι εδώ καλά, έλα όμως που λίγο παρά κάτω έρχεται το τελειωτικό χτύπημα για τη Βίκυ Καγιά.

«Τα συγκεκριμένα προσόντα της είχαν ήδη γίνει ευδιάκριτα στο Next Top Model. Σημαντικό το τεστ, καθώς το γεγονός ότι βγήκε σώα και αβλαβής από τη θητεία της σε συνύπαρξη με τη Βίκυ Καγιά θα μπορούσε να παραλληλιστεί με στρατιωτική θητεία στην Καμπούλ, την οποία υπηρέτησε και επέστρεψε άθικτη»!!!!

Καταλάβατε τώρα προς τι η τόση οργή της Βίκυς Καγιά για τους… δικτυωμένους celebrity; Άτιμα κυκλώματα, το φάγατε το κορίτσι και τώρα που άνοιξε και το Workshop της την έχει ανάγκη λίγη δημοσιότητα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top