Β. Κωστέτσος: Τους «έγραψε» κανονικότατα στο Πρωινό του Ant1!!!

Ακόμη τον περιμένουν Φερεντίνος-Χρηστίδου...

Β. Κωστέτσος: Τους «έγραψε» κανονικότατα στο Πρωινό του Ant1!!!

Θυμάστε που όλο το σαββατοκύριακο έπαιζε trailer του Πρωινού του Ant1, στο οποίο Φερεντίνος και Χρηστίδου μας προετοίμαζαν για τον καλεσμένο που θα είχαν το πρωί της Δευτέρας (14/11); Υποτίθεται ότι θα είχαν τον Βασίλειο Κωστέτσο, ο οποίος έφυγε από το Dancing on ice, όπως συμβαίνει με κάθε μεγάλο σόου μεγάλου καναλιού. Την επομένη της αποχώρησης, το πρωινό του φέρνει αυτόν που έφυγε.

Αμ δε!!! Ο Βασίλειος, που συγκινήθηκε, βούρκωσε, έκανε ό, τι καλύτερο μπορούσε, αλλά τελικά… έφυγε, «γείωσε» κανονικότατα το δίδυμο του Πρωινού του ίδιου του καναλιού που οργανώνει το Dancing και δεν πήγε, όπως είχαν συμφωνήσει αφήνοντάς τους στα κρύα του λουτρού και χωρίς καλεσμένο!!! Κοινώς τους έγραψε κανονικά.

Αφού λοιπόν η εκπομπή τελείωσε με τα «πρώτα», μαγειρική, αστρολογία και τα συναφή και μόλις η παρέα κάθισε στο τραπέζι για να ξεκινήσει την κουβέντα για τα θέματα της εκπομπής, ο Φερεντίνος ρώτησε τάχα μου τάχα μου χωρίς να γνωρίζει και παίζοντάς το – ως συνήθως – ανήξερος: «Ο Κωστέτσος θα έλθει;», ρώτησε:

«Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση, αλλά χωρίς απάντηση», απάντησε αμήχανος ο Παύλος Σταματόπουλος. Ο Φερεντίνος βέβαια συνέχισε να κάνει παιχνίδι τύπου Παπουτσάκη- Τζιόβα, εμφανώς θέλοντας να «παίξει» με το γεγονός ότι οι ίδιοι δεν είχαν καμία ευθύνη γι’αυτό που έγινε και ήλθαν σε δύσκολη θέση, όπως έγινε με τον Ορέστη και την… Κατερίνα. «Μας αγνόησε; Μήπως έχει τσακωθεί με την Χρηστίδου;» συνέχισε.

«Με τον Κωστέτσο μιλήσαμε, δεν έχουμε θέμα, απλά είναι πολύ κουρασμένος και δεν ξέρουμε ακόμη εάν θα έλθει. Μπορεί και να έρθει», είπε η Σίσσυ, που ακόμη τον περιμένει.. Αρκεί να σας πούμε ότι στην θέση του πήγε ο Αλέξης Κωστάλας και ότι στο peak της εκπομπής, από τις 12 και μετά, για βασικό καλεσμένο είχαν μια επιστήμονα που μιλούσε για την παγκόσμια ημέρα του διαβήτη…

Πώς λέμε του ασχέτου; Ένα πράγμα τέτοιο ΑΚΡΙΒΩΣ όμως…

Να δείτε που άμα το ήξεραν, ούτε τις δηλώσεις που έκανε μετά που έφυγε δεν θα έπαιζαν… Αυτό κοινώς αποκαλείται «γράψιμο και μάλιστα μέχρι εκεί που δεν πιάνει μελάνι»…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top