Ο Ν. Χατζηνικολάου απαντά για τις επαφές του με άλλα κανάλια

«Είμαι πολύ νέος για να μείνω εκτός τηλεόρασης»

Ο Ν. Χατζηνικολάου απαντά για τις επαφές του με άλλα κανάλια

Απάντηση στο τί συμβαίνει στο Alter αλλά (κυρίως) τί σκοπεύει να κάνει ο ίδιος με την κατάσταση που επικρατεί το κανάλι του Μπουρναζίου έδωσε μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο εκδότης, δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για τα προβλήματα στο κανάλι λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν τα βλέπει καλά τα πράγματα και ότι η περιπέτεια έχει ξεκινήσει εδώ και έναν χρόνο, με τους εργαζομένους να κάνουν επίσχεση εργασίας, πρόγραμμα να μην υπάρχει και να παίζουν ουσιαστικά κονσέρβες.

Όταν οι ακροατές της εκπομπής άρχισαν να τον ρωτούν τι σκοπεύει να κάνει και εάν ισχύουν οι φήμες και οι πληροφορίες που τον θέλουν να συζητά με άλλα κανάλια, ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θα τους περιμένω (σ.σ. στο Alter) μέχρι το τέλος του χρόνου, Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά. Εάν, όμως, δε βρεθεί λύση μέχρι τότε, θα κοιτάξω και εγώ το μέλλον μου και θα συνεργαστώ με κάποιο άλλο κανάλι. Δεν μπορώ να μείνω από τώρα εκτός τηλεόρασης, θεωρώ ότι είμαι πολύ νέος για να κάνω κάτι τέτοιο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top