Β. Κωστέτσος: «Γιατί έφυγα από το Dancing»

Τί είπε για τους κριτές και την παρουσιάστρια;

Β. Κωστέτσος: «Γιατί έφυγα από το Dancing»

Εμφανώς συγκινημένος, αλλά και ανακουφισμένος, ο Βασίλειος Κωστέτσος το’πε και το’ κανε: Αποχώρησε από το Dancing on ice, οικειοθελώς, γιατί, όπως είπε, ένιωσε πολύ άσχημα όταν έφτασε η στιγμή να πρέπει να ανταγωνιστεί ανθρώπους που είναι φίλοι του.

«Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ ωραιότερο απ’ό,τι φανταζόμουνα. Απλά κάποια στιγμή συγκινήθηκα γιατί είδα για μια ακόμη φορά πόσο με αγαπάνε οι φίλοι μου. Δεν το είδα ποτέ ανταγωνιστικά. Και όταν ήλθε η ώρα να πρέπει να ανταγωνιστώ έναν από τους φίλους μου, τότε ένιωσα πολύ πολύ άσχημα», δήλωσε ο σχεδιαστής στην Πρωινή Μελέτη και πρόσθεσε:

«Δεν νομίζω ότι είχα να ζήσω κάτι παραπάνω. Θα έμπαινα στο τρυπάκι του ανταγωνισμού που δεν το ήθελα και νομίζω ότι τελείωσε πολύ πολύ όμορφα».

Παραδέχθηκε τέλος ότι η σχέση του με τους κριτές και κυρίως με την παρουσιάστρια Τζένη Μπαλα��σινού, ήταν και εξακολουθεί να παραμένει άψογη, γιατί είναι φίλος με όλους. «Ιδίως η Τζένη είναι κομμάτι μου. Εχω ζήσει στιγμές με όλα αυτά τα σούπερ models στο παρελθόν και πλέον τους θεωρώ δικούς μου ανθρώπους».

Δείτε τις δηλώσεις του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top