Αποχώρηση: «τα βρόντηξε» ο Κωστέτσος από το «Dancing On Ice»

Ο gay διαγωνιζόμενος, το παραλίγο ατύχημα και το ξεμάτιασμα

Αποχώρηση: «τα βρόντηξε» ο Κωστέτσος από το «Dancing On Ice»

Πρώτη ανάρτηση: 14/11/2011 00:57


Από... μόνος του έφυγε ο Βασίλειος Κωστέτσος από το «Dancing On Ice», καθώς παραιτήθηκε! Τούμπα δεν είδαμε ούτε στο δεύτερο live, ενώ κάποιος από τους κριτές αποκάλεσε gay έναν από τους συμμετέχοντες, τα φώτα έσβησαν για λίγο και μία κυρία αποκάλυψε ότι την ξεματιάζουν τρεις φορές πριν βγει!

Από το πρωί της Κυριακής οι φήμες ήθελαν τον Βασίλειο Κωστέτσο να τα παρατάει επειδή δεν αντέχει άλλο και... επιβεβαιώθηκαν. Ο μόδιστρος συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία (μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά) και ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά.

«Θέλω να αποχωρήσω. Θα αφήσω την θέση μου στον Κώστα. Δεν ξαναχορεύω», είπε ο Βασίλειος και όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε γιατί, εκείνος είπε: «δεν θέλω».

Αφού έπλεξαν το εγκώμιο της παρουσίας και της προσπάθειάς του, παρουσιάστρια, επιτροπή και επώνυμοι χειροκρότησαν τον Βασίλειο, που δεσμεύτηκε να επισκέπτεται το σόου για να τους βλέπει!

Highlights

- «Έχεις αρχίσει να γίνεσαι λίγο gay», ήταν η κριτική που άκουσε ο Γιώργος Χειμωνέτος από τον Πέτρο Κωστόπουλο! Τον ανδρισμό του ποδηλάτη υπερασπίστηκε η... παρτενέρ του, λέγοντας πως την φλερτάρει έντονα και καθημερινά της πιάνει το στήθος (!), ενώ η Μπαλατσινού έσπευσε να «μπαλώσει» τον σύζυγο επισημαίνοντας πως gay σημαίνει... χαριτωμένος.

- Μόνο... ευχέλαιο δεν έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πριν βγει στην παγοπίστα. Όπως αποκάλυψε, έβαλε τρία άτομα να την ξεματιάσουν! Άσε που παραλίγο να κλάψει με το πανό που έβγαλε το κοινό για πάρτη της...

- Στα πόδια της κατάφερε να σταθεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή! Στην προσπάθειά της να προσγειωθεί στον πάγο μετά από φιγούρα, η παρουσιάστρια έχασε την ισορροπία της αλλά... τα κατάφερε!

- «Φάτε μάτια ψάρια» η Έλενα Παπαρίζου! Το αποκαλυπτικό μαύρο see-through που έβαλε δεν άφησε κανένα ανδρικό μάτι παραπονεμένο: γέμισε η οθόνη μπούστο παιδί μου...

- Διακοπή ρεύματος έκανε για λίγο στο πλατό, με αποτέλεσμα να πάμε σε διαφημίσεις. Αστειευόμενη, η Τζένη Μπαλατσινού είπε πως πρόκειται για... promo του «Βlack Out».

- Στην αρχή της βραδιάς η Τζένη Μπαλατσινού μας ενημέρωσε ότι «τα 12 ζευγάρια δεν είναι 12, αλλά είναι 11» (!) καθώς δεν μπήκε κανείς στη θέση της Μαρίας - Ελένης Λυκουρέζου που αποχώρησε μετά από τραυματισμό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top