Φερεντίνος: «τηλεοπτικά έχουμε ακόμα δρόμο»

Τι σύγκριση έκανε για το «Πρωινό ΑΝΤ1» και τον μαραθώνιο;

Φερεντίνος: «τηλεοπτικά έχουμε ακόμα δρόμο»

Μεταξύ των επωνύμων που πήραν μέρος στον 29ο μαραθώνιο της Αθήνας ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος, που δεν δίστασε να παρομοιάσει την τρεχάλα που έριξε με... την κούρσα στην πρωινή ζώνη!

«Τηλεοπτικά ακόμη έχουμε δρόμο», είπε στην κάμερα του Starο παρουσιαστής, προσθέτοντας με νόημα πως «το θέμα είναι να μην τερματίσεις δεύτερος ή μάλλον να μην τερματίσεις τρίτος ενώ τρέχουν δύο»!

Ορεξούλες για χιούμορ είχε ο Χρήστος, την ώρα που η AGB δείχνει πως οι Σκορδαλιάγκες έχουν πάρει κεφάλι, παρά τα καλά νούμερα που έκανε το «Πρωινό ANT1» στις αρχές.

Πάντως, η κούρσα των 5χλμ. στον μαραθώνιο τον έκανε να... ιδρώσει, παρά το ότι είχε ρίξει ουκ ολίγο τρέξιμο για το τρέιλερ του πρωινού! «Tο τρέιλερ με τη Σίσσυ Χρηστίδου του ΑNT1 που έτρεχε με τα τακούνια και κατάφερα να την περάσω στο photo finish, ήταν μια καλή προπόνηση και επίσης χθες το βράδυ κυκλοφόρησα σε όλα τα μπαράκια...», είπε αστειευόμενος.

Και, για να μην χάνουμε την ευκαιρία, ο Χρήστος δεν παρέλειψε να εκφράσει την επιθυμία του να τρέξει στον μαραθώνιο με τον Γιώργο Λιάγκα! Καθημερινά 10:00 - 13:00 τρέχουν μαζί - δεν του φτάνει αυτό;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top