Μουρατίδης για Βίσση: Είναι τρελή; Το βγάζει στην τηλεόραση και το δείχνει;

Ποια τα καρφιά του για Κωστέτσο και Fab 5

Μουρατίδης για Βίσση: Είναι τρελή; Το βγάζει στην τηλεόραση και το δείχνει;

Για το πολυσυζητημένο ριάλιτι με θέμα τη ζωή της Άννας Βίσση, αλλά και πολλά αλλά τηλεοπτικά προγράμματα μίλησε στο Star ο Νίκος Μουρατίδης.


«Εμένα μου αρέσει και το θεωρώ τόλμη να είσαι αυτό που είσαι και να βγεις να κάνεις αυτό το πράγμα και να δείχνεις όλα αυτά… Εγώ δεν το πίστευα. Ειδικά όταν είδα το επεισόδιο με τις φωνητικές χορδές είπα είναι τρελή; Το βγάζει στην τηλεόραση και το δείχνει; Αλλά η Βίσση μπορεί και το κάνει» δήλωσε στην κάμερα του Star για το ριάλιτι της τραγουδίστρίας.


«Δεν είναι χορευτής ο Βασίλιoς Κωστέτσος. Θεωρώ ότι δεν τα πήγε καλά αλλά θα τα πάει στο μέλλον» πρόσθεσε για την εμφάνιση του μόδιστρου στο Dancing on Ice, πετώντας την σποντούλα του για τις χορευτικές ικανότητες του Κωστέτσου στον πάγο… Ποιος τον ακούει τον Βασίλειο τώρα...


Την «καλή» την κουβέντα είχε να την πει και για τους Fab 5 σημειώνοντας πως το περίμενε πιο διασκεδαστικό, «όμως ο Ηλίας έκλεψε τη παράσταση γιατί ίσως είχε καλύτερες ατάκες. Αλλά το αμερικάνικο Fab 5 που είχα δει είχα κατουρηθεί στα γέλια… Τώρα εδώ… ευχάριστο το βρήκα, ίσως φτιάξει και αυτό αργότερα…»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top