Ποιος αποκαλούσε συνεχώς την Γιώτα Μιχαλοπούλου... Μαρία;

Πολλές Μαρίες στο δελτίο του Ant1...

Της… Μαρίας έγινε το βράδυ της Παρασκευής (11/11) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 που παρουσίαζε η Γιώτα Μιχαλοπούλου. Η δημοσιογράφος έβγαλε στον αέρα τοη δελτίου την ανταποκρίτρια του καναλιού στην Κωνσταντινούπολη για να μιλήσει για πειρατεία σε φέρι μπόουτ, με την λεπτομέρεια ότι η ρεπόρτερ από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν βέβαιο πως νόμιζε ότι το δελτίο παρουσιάζει η Μαρία Χούκλη.

«Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη, Μαρία, μέσα στην θάλασσα της Κωνσταντινούπολης», είπε η αρχικά η συντάκτρια, η οποία ονομάζεται ΚΑΙ εκείνη Μαρία! Δεν προλαβαίνει η Γιώτα Μιχαλοπούλου να της απευθύνει τον λόγο και μάλιστα με το όνομά της και εκείνη επανέρχεται με πληροφορίες. Η παρουσιάστρια του δελτίου άκουγε με προσοχή της πληροφορίες, κατά την διάρκεια μετάδοσης των οποίων το «��αρία» προς την Γιώτα Μιχαλοπούλου πήγαινε «σύννεφο».

«Να πούμε τέλος Μαρία το εξής…» ανέφερε η επίσης Μαρία, Μ. Ζαχαράκη, ολοκληρώνοντας την σύνδεση.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η Γιώτα Μιχαλοπούλου, με απόλυτο τακτ δεν την διόρθωσε ούτε μια φορά, προφανώς για να μην φέρει συνάδελφό της σε δύσκολη θέση, την ευχαρίστησε και πέρασε στο επόμενο θέμα.

Να τα βλέπουν μερικοί μερικοί αυτά και να παίρνουν παράδειγμα…

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top