Τελικά η Σάγια ήξερε από πριν καλλιτεχνικό πατινάζ;

Ιδού το κρίσιμο ερώτημα...

Τελικά η Σάγια ήξερε από πριν καλλιτεχνικό πατινάζ;

Ήταν η εμφάνιση που έκλεψε την παράσταση στο πρώτο live του Dancing on ice. Η Σάγια έκανε ασύλληπτες περιστροφές, απίστευτα lifts και εντυπωσιακές φιγούρες στον πάγο. Όταν ρωτήθηκε πού έμαθε πατινάζ, απάντησε ότι απλά ξέρει… ρόλερ σκέϊτς. Τουτ'έστιν απλά πατίνια... Αυτό ήταν που την βοήθησε σε ΑΥΤΗΝ ακριβώς την εμφάνιση.

«Πιο μικρή έκανα ρόλερς και είχα μια αίσθηση ισορροπίας και μια ταχύτητα παραπάνω από τους υπόλοιπους», απάντησε.

Οκ… «Δεν είχα καμία σχέση με το πατινάζ», επέμεινε η καλλιτέχνις, που θέλει να μας πείσει ότι αυτές οι επιδόσεις είναι αποτέλεσμα απλώς των κλασικών… ρόλερς και όχι μαθημάτων καλλιτεχνικού πατινάζ. «Δεν είχα καμία σχέση με το πατινάζ, τουλάχιστον πριν από το σόου αυτό. Δεν ήξερα πατινάζ, δούλεψα πολύ σκληρά, όπως και όλοι οι υπόλοιποι και για αυτό και τα κατάφερα», ανέφερε μιλώντας στην κάμερα του Star.

Όχι πώς δεν έχει τραυματιστεί και η ίδια… «Έχω χτυπήσει καρπούς, γόνατα, πονάνε τα πλευρά μου».

Τέλος, η Σάγια εξέφρασε την άποψή της για την πρεμιέρα του Dancing σε ό,τι αφορά το διαγωνιστικό κομμάτι, λέγοντας ότι κατά την γνώμη της οι γυναίκες ήταν καλύτερες στο πρώτο live. «Ηταν όμως άδικο που βγήκε τελευταίος ο Χειμωνέτος γιατί ήταν πολύ συμπαθητικός και δεν άξιζε την τελευταία θέση. Αλλος έπρεπε να βγει τελευταίος».

Για καλό πάντως, όσοι ξέρετε ρόλερς, μην δοκιμάσετε να κάνετε πατινάζ. Μην σας πούμε τώρα τι θα πάθετε, κρίμα είναι…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top