Νίκος Μουτσινάς: «Θέλω πολύ να κάνω παιδί»

Για ποιο λόγο ξεκίνησε ψυχοθεραπεία;

Νίκος Μουτσινάς: «Θέλω πολύ να κάνω παιδί»
Τον λόγο για τον οποίο ξεκίνησε ψυχοθεραπεία, αλλά και την επιθυμία του να κάνει παιδί, εξομολογήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς στο «Πρωινό mou».

Στα 34 του χρόνια όπως είπε, αποφάσισε να επισκεφτεί τον ειδικό, καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί την ξαφνική απώλεια των δυο πολυαγαπημένων του παπούδων.

«Η γιαγιά μου έφυγε μέσα σε 6 μήνες. Συνέβη απρογραμμάτιστα και ήταν τραγικό. Δεν μπορούσα να πιστέψω το ότι αυτούς τους δυο δεν θα τους ξαναδώ ποτέ».

Εξέφρασε μάλιστα και την επιθυμία του να γίνει κάποια στιγμή πατέρας:«Θα ήθελα να κάνω ένα παιδί. Είμαι πολύ του σπιτιού. Μου αρέσει πολύ. Θα ήθελα να πιστεύω πως θα ήμουν καλός οικογενειάρχης».

Μαζί με το παιδί όμως, σκέφτεται να παντρευτεί; «Δεν ξέρω αν θέλω να παντρευτώ, να βάλω το κοστούμι, να γίνει αυτό το τζέρτζελο, το γλέντι, το πρώτο φιλί. Όλο αυτό το γύρω γύρω δεν με τρελαίνει τόσο πολύ. Το παιδί μ΄ενδιαφέρει περισσότερο».

Διευκρίνισε ωστόσο, πως «δεν θέλω να είναι μια εγωιστική απόφαση του τύπου παίρνω ένα σκυλί. Θέλει να πας πολύ πέρα τον εγωισμό σου και να πάρεις πολλές αποφάσεις ώστε να κάνεις παιδί. Γιατί το παιδί δεν είναι για να περνάς την ώρα σου».

Κάντε κλικ στο video και δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top