Χρηστίδου-Φερεντίνος: «Νιώσαμε πολύ άβολα με τον Τζιόβα»

Τί λένε για τα νούμερα τηλεθέασης;

Χρηστίδου-Φερεντίνος: «Νιώσαμε πολύ άβολα με τον Τζιόβα»

Για την στιγμή της παρατήρησης που τους έκανε ο Ορέστης Τζιόβας στον «αέρα» της εκπομπής τους μίλησαν ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Προσπαθούσα να καταλάβω τί τον ενόχλησε. Εκείνη την στιγμή θεώρησα ότι λέγονται πράγματα που δεν ισχύουν. Όμως, θέλησα να σεβαστώ απόλυτα τα λεγόμενα του ανθρώπου που εκείνη την στιγμή ήταν καλεσμένος», δήλωσε ο ο Χρήστος, ενώ η Σίσσυ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι και οι δύο ένιωσαν πολύ άβολα. «Νιώσαμε πολύ άβολα. Και νιώσαμε πολύ άβολα γιατί όταν μπήκε στο πλατό μας αγκάλιασε, μας φίλησε και όλα ήταν μια χαρά. Ήταν δηλαδή πολύ θερμός. Θεωρώ ότι αυτό που συνέβη ήταν και λίγο άδικο».

Οι δύο παρουσιαστές απάντησαν στο πώς αισθάνονται με το νέο τους εγχείρημα, εάν θα κάνουν και του χρόνου πρωινό, αλλά και τί σχέση έχουν με τα νούμερα: «Δεν είμαι από αυτούς που ξυπνάνε και βλέπουν τα νούμερα. Τα ακούω αλλά δεν με καθορίζουν. Τα σκαμπανευάσματα είναι κάτι που θεωρώ λογικό», ανέφερε ο παρουσιαστής, ενώ το έτερόν του επαγγελματικό ήμισυ εξέφρασε την ικανοποίησή της και την χαρά της με τα νούμερα τηλεθέασης.

Χρήστος Φερεντίνος: Του λείπουν τα τηλεπαιχνίδια; «Τα τηλεπαιχνίδια μο�� αρέσουν πάρα πολύ. Δεν μου λείπουν ακόμη. Κάνω κάτι καινούριο και προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερος γίνεται σε αυτό».

Σίσσυ Χρηστίδου: Πώς νιώθει στο νέο της πόστο; «Είμαι λες και πήγα σε άλλο σχολείο και γνωρίζω τον καινούριο μου συμμαθητή».

Δείτε τις δηλώσεις τους στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top