Ν. Γερμανού: «Δεν μου την πέφτουν οι άνδρες»

«Όλες οι μητέρες των πρώην μου με λάτρευαν»

Με τον Γρηγόρη Αρανούτογλου συναντήθηκε η Ναταλία Γερμανού στον Όμορφο Κόσμο και μίλησαν σαν δυο καλά φιλαράκια που είχαν καιρό να τα πουν.

Τι μας είπε λοιπόν η Ναταλία; Ότι δεν της την πέφτουν πλέον οι άνδρες.

«Δεν μου την πέφτουν οι άνδρες. Πρόσφατα κάποιος μου είπε: “πω πω είσαι πολύ δύσκολη περίπτωση κορίτσι μου, άστο” και μάλιστα μ’ αυτό το ύφος το ξινισμένο λες και είχε φάει λεμόνι», εξομολογήθηκε το Ναταλάκι.

Πάντως μόνη της δεν πρέπει να είναι, αφού όπως αποκάλυψε τα τελευταία τρία χρόνια κοιμάται μόνη της μόνο τις Κυριακές, άντε και τα Σάββατα που έχει το «Μες στην καλή χαρά». Τι υπόλοιπες μέρες όλο και κάποιος βρίσκεται να της ζεστάνει το κρεβατάκι της.

Επίσης μάθαμε ότι το Ναταλάκι τα πήγαινε περίφημα και με τις μανούλες των καλών της και μάλιστα είχε και μια εξήγηση για το… φαινόμενο αυτό:

«Με λάτρευαν όλες. Ίσως γιατί κατάλαβαν ότι δεν είχα και κανένα σκοπό να τυλίξω το γιο τους, να τον οδηγήσω στα σκαλιά της εκκλησίας», είπε.

Για το τέλος η Ναταλία είχε και μια συμβουλή για όσους έβλεπαν την εκπομπή:

«Το μόνο μύθο της ελληνικής κοινωνίας που θέλω να καταρρίψω είναι ότι δεν υπάρχουν νόμοι. Θέλω να μπορούσα να πω σε κάθε άνθρωπο που μας βλέπει αυτή τη στιγμή να ζει τη ζωή του όπως θέλει και γουστάρει», είπε η παρουσιάστρια που έχει αποδείξει ότι δεν της αρέσουν οι ταμπέλες και τα καλούπια.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top