Μπεγνής: «Τα reality είναι... βούρκος»!!!

Σε ποιους τα χώνει ο ηθοποιός;

Μπεγνής: «Τα reality είναι... βούρκος»!!!

Κατά των reality είναι ο Μέμος Μπεγνής, που σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε πώς δεν θα παρουσίαζε τέτοιου είδους εκπομπή ακόμα και αν του έδιναν… εκατομμύρια. Μάλλον υπερβάλλει λίγο, αλλά δεν θα έχουμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε –τουλάχιστον σύντομα- αφού δεν του έχει γίνει καμία πρόταση!

«Είμαι πολέμιος των reality. Είναι καταστροφή, δεν αντιπροσωπεύουν τον πολιτισμό μας και δυστυχώς δημιουργούν λανθασμένα πρότυπα στα νέα παιδιά», εξηγεί ο γνωστός ηθοποιός, που πιστεύει ότι θα καταστραφεί η καριέρα του αν κάνει κάτι τέτοιο.

«Δεν θα έπαιρνα μέρος ποτέ σε αυτόν τον πάτο, σε αυτόν τον βάλτο. Όταν ένας ηθοποιός παρουσιάζει ένα τέτοιο πρόγραμμα, που έχει να ��άνει με την ζωή των άλλων ή με την μαγειρική, ποιος θα του εμπιστευθεί μετά ένα ρόλο με επίπεδο; Έχουν ευτελιστεί όλα», πρόσθεσε.

Ο Μέμος Μπεγνής εκτός από τα reality «καταδίκασε» και τις ξανθιές! Όπως εξήγησε στο περιοδικό «Εγώ» φοβάται μην του βγει «ακατοίκητο»!!! «Δεν θέλω δίπλα μου μια ξανθιά με γαλανά μάτια και κορμάρα και όταν ανοίγει το στόμα της να ανακαλύπτεις ότι είναι ακατοίκητο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top