Ποιος έστειλε πακέτο ένα κίτρινο μπουρνούζι στον Γιάννη Παπαγιάννη;

Αποκαλύψεις στην Βίκυ Χατζηβασιλείου

Ποιος έστειλε πακέτο ένα κίτρινο μπουρνούζι στον Γιάννη Παπαγιάννη;

Πρώτη ανάρτηση: 10/11/2011, 23:45

Ο επί 30 χρόνια κολλητός φίλος του Γιάννη Παπαγιάννη Αθως Φαρδέλος ήταν το πρόσωπο που έστειλε… πακέτο στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή μέσα από την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου το βράδυ της Πέμπτης.

Ο δικηγόρος πήγε στην εκπομπή για να εκφράσει το παράπονό του που αν και γνωρίζεται τόσα χρόνια με τον Γιάννη Παπαγιάννη, το τελευταίο διάστημα έχουν «χαθεί» και δεν βρίσκονται ούτε καν για έναν καφέ ή ένα φαγητό. Στη συνέχεια περιέγραψε περιστατικό που συνέβη πριν από 20 χρόνια με τον Γιάννη Παπαγιάννη, όταν και οι δυο τους ήταν έφηβοι, δικαιολογώντας την απόφασή του να του στείλει πακέτο ένα κίτρινο μπουρνούζι.

«Κανονίσαμε να δούμε ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού. Λίγες ημέρες πριν, πήγαμε στο Ολυμπιακό στάδιο και αγοράσαμε ακριβά εισιτήρια. Την ημέρα του ματς, νωρίς το πρωί της Κυριακής, συναντιόμαστε για καφέ. Λέμε: Δεν πουλάμε τα ακριβά εισιτήρια να πάρουμε φθηνά, να μας μείνει και χαρτζιλίκι και να πάμε και μια βόλτα μετά; Οπερ και εγένετο. Πουλήσαμε τα ακριβά εισιτήρια, φάγαμε το μεσημέρι με τις οικογένειές μας και δώσαμε ραντεβού στο τρένο.

Ανεβαίνουμε στο ΟΑΚΑ με το τρένο, λοιπόν, και αρχίζει να ψιχαλίζει. Αρκεί να σας πώ ότι τελικά φάγαμε τέτοια βροχή που όχι μόνο φτάσαμε παπί, αλλά παρακολουθήσαμε ένα ολόκληρο ματς που έληξε 0-0 χωρίς καμία φάση παπί και φύγαμε. Γι’αυτό του έστειλα το μπουρνούζι. Λόγω της... βροχής που φάγαμε τότε. Θέλω δε να δω την αντίδρασή του στο κίτρινο χρώμα της ΑΕΚ, γιατί ως γνήσιος ΑΕΚτζης εγώ και γνήσιος Ολυμπιακός αυτός, θα πάθει σοκ», είπε.

Λίγα λεπτά μετά, ο Γιάννης Παπαγιάννης μπήκε στο στούντιο και μετά από μια σύντομη κουβέντα με την παρουσιάστρια (στην οποία αποκάλυψε ότι έχει πάει 15φορές στα δικαστήρια για υποθέσεις με πολιτικά πρόσωπα) άνοιξε το πακέτο με το κίτρινο μπουρνούζι. «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση εγώ να φορέσω αυτήν την ρόμπα. Κάποιος θέλει να μου κάνει κακό. Να με διαπομπεύσει και να με ρεζιλέψει», είπε αρχικά, μόλις όμως είδε ποιος το είχε στείλει εξέφρασε την έκπληξη και την συγκίνησή του για τον φίλο απ’τα παλιά που τον θυμήθηκε. «Συγκινούμαι πολύ μαζί του. Δεν έχω τσακωθεί μαζί του ποτέ. Γιατί συμβαδίζαμε. Αγαπιόμασταν και έχουμε περάσει πολλά μαζί».

Ο τοίχος «έπεσε» και ο αδελφικός φίλος του Γιάννη Παπαγιάννη μπήκε στο στούντιο. Οι δυο τους υποσχέθηκαν να μην αφήσουν τις ανειλημμένες υποχρεώσεις να τους αφήσουν να χαθούν ξανά και αποχώρησαν από το πλατό.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα από το Πάμε Πακέτο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top